hírek röviden 09.04

Címkék: hírekröviden

2010.09.04. 14:00

- Tegnap volt szó a hírek között arról, hogy Jamie Bell (Defiance, King Kong) és Anthony Mackie (The Hurt Locker) szerződött le Sam Worthington mellé a Man on a Ledge című thrillerhez, mely Asger Leth rendezésében fog elkészülni.

A mai hírek szerint Amy Adams is csatlakozott a stábhoz, melyben Worthington egy ex-zsarut fog alakítani, aki azzal fenyegetőzik, hogy leugrik egy manhattani hotel tetejéről, melyről egy rendőrségi pszichológus próbálja meg lebeszélni. Mit sem sejtve, hogy az "öngyilkossági kísérlet", valójában egy elterelő hadművelet egy gyémántrabláshoz.

- A Variety jelentése szerint Olivia Thirlby (Juno, The Darkest Hour) írt alá Karl Urban mellé a Dredd bíró (Judge Dredd) című sci-fi reboothoz.

Thirlby, Cassandra Andersont fogja alakítani a filmben, aki egy újonc rendőr, és akinek Dredd bíró (Karl Urban) lesz a mentora.

A produkció $45 millióból fog elkészülni Alex Garland forgatókönyve alapján Pete Travis (Nyolc tanú) rendezésében.

A forgatás még ebben az éveben elkezdődik Dél-Afrikában.

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9212583_b23da70a11e04b2e9833caa76852da6c_m.jpg

- Ridley Scott rendező a The Independentnek adott interjújában, beszélt az Alien előzményfilmről (Untitled Alien Prequel).

"A film igazán kemény és nagyon mocskos lesz, amit sötét hangulat fog jellemezni. Istenekről és mérnökökről beszélünk, a világűr mérnökeiről. Az Alien-eket egyfajta biológiai fegyverek vagy a bolygó elpusztításának céljából hozták létre?" - mondta Scott.

Továbbá áprilisban számoltak be róla, hogy Ridley Scott két 3D-s Alien előzményfilmet tervez, melynek a forgatókönyvét Jon Spaihts készítette, amit a Lost alkotója Damon Lindelof írt át.

- A The Playlist információi szerint Tom Hardy (Eredet) váltotta Michael Fassbendert (Inglourious Basterds) a Tinker, Tailor, Soldier, Spy című kémregény adaptációban.

Még júliusban jelentették be, hogy Fassbender aláírt a filmhez, ám az X-Men: First Class munkálatai miatt nem tudja vállalni a filmet, ezért keresetek mást a szerepre és meg is találták Tom Hardy személyében. A forgatás a következő hetekben veszi kezdetét Londonban.

A sztori szerint George Smiley (Gary Oldman) titkosügynöknek kell lebuktatnia egy brit hírszerzésbe beépült szovjet kémet.

További szerepekben Ralph Fiennes, Colin Firth, Gary Oldman, Tom Hardy, Ciarán Hinds, Benedict Cumberbatch és Jared Harris.

- Oscar Isaac (Robin Hood) leszerződött a Drive című thrillerhez, mely Nicolas Winding Refn (Valhalla Rising) rendezésében Ryan Gosling, Carey Mulligan (Egy lányról) és Bryan Cranston (Breaking Bad) főszereplésével fog elkészülni. A produkció egyébként James Sallis novellája alapján készül, melyben a főhős (Gosling) nappal hollywoodi kaszkadőr éjjelente pedig különféle bűnözők sofőrje. Egy rosszul elsült akció után vérdíjat tűznek ki a férfi fejére, ezért menekülnie kell.

- Stallone twitterén közölte, hogy hat hónapon belül látható lesz a The Expendables rendezői verziója.

- Antal Nimród pár másodpercre feltűnik a Robert Rodriguez rendezte Macheté-ben és magyarul beszél. Az origó információi szerint: "mi lenne, ha megölnélek, te kis majom?!" szöveg hallható Nimródtól.

- Az Intercom bejelentette, hogy itthon is megjelenik az Avatar exclusive verziója DVD-n és Blu-ray-en, mely 16 perccel hosszabb változata + 45 percnyi kimaradt vagy befejezetlen jelenetet is látható lesz a 3 lemezes kiadványon.

- A kaptár – Túlvilág (Resident Evil: Afterlife) Tokyo-i premier

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr124839628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.09.04. 19:06:47

Remélem DVD-n rendezőibe jön stallone filmje majd ide is :)

Ismeretlen_111223 2010.09.04. 19:26:33

@Isu az még egy kicsit odébb van :)
süti beállítások módosítása