Mark Canton válasza James Cameronnak

Címkék: hírek

2010.09.01. 15:58

James Cameron a múlt héten a Vanity Fairnek adott interjújában elég rendesen leszólta a Piranha 3D-t, mint mondta, a  film jó példája annak, hogy mit nem szabad csinálni a 3D-vel, és a '70-80-as évek gagyi 3D-s horrorjaira emlékeztet. Természetesen a válaszra sem kellett sokat várni, a Piranha 3D egyik producere, Mark Canton nyílt levélben reagált Cameron szavaira, melynek tartalmát egy mondatban is össze lehetne foglalni: "Jim, te most viccelsz, vagy mi van?" Íme egy részlet Canton leveléből:

"Mr. Cameron nagy filmes látnoknak tartja magát, ám úgy tűnik, azon alkotásokhoz, melyeket nem ő készített nincs valami jó szeme. Elképesztő, hogy a filmkészítés folyamatát - ami egyértelműen csapatmunka - Cameron folyamatosan úgy állítja be, mintha a csapat csak belőle állna. A megjegyzései nevetségesek, önteltek és sértőek ránk nézve, akiket nem hat meg az ő hatalmas egója.

Visszatérve a filmekre, mint te is tudod, Jim, akárcsak sok más dolognál az életben, ennél sem a méret a lényeg. Nincs mindannyiunknak annyi pénze, mint neked, hogy megtehessük, hogy 10 évig csak játsszunk a homokozónkban, és mások pénzén kössünk üzleteket. Mi lenne, ha mások becsmérlése helyett inkább hálát adnál ezért?"

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr54839605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.09.01. 17:47:11

Csúnya...,de amúgy meg Cameron annak ellenére hogy nagy rendező,de ez a Piranha ütős akkor is :)
süti beállítások módosítása