Russell Crowe, Elizabeth Banks, Olivia Wilde, Liam Neeson, Jonathan Tucker, Brian Dennehy, RZA és Sean Huze főszereplésével november 19-én mutatja be a Lionsgaate az amerikai mozikban a The Next Three Days című thrillert, melyet Fred Cavayé és Paul Haggis forgatókönyve alapján Paul Haggis rendezett.

Egyébként a film a Pour elle című francia thriller újrája lesz, melyben Vincent Lindon és Diane Kruger játszották a főszerepeket.

John Brennan élete tökéletesnek látszik, míg feleségét Larát, le nem tartóztatják egy olyan borzalmas gyilkosságért, amit nem követett el. John azért küzd, hogy összetartsa a családját, neveli fiát és tanít az egyetemen, közben minden eszközt megmozgat annak érdekében, hogy bebizonyítsa felesége ártatlanságát. Miután elutasítják legutolsó fellebbezésüket, Lara öngyilkosságot kísérel meg, ezért John úgy dönt, hogy megszökteti, mindent kockára téve az asszonyért, akit szeret.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr334839498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.08.14. 14:11:48

Megint egy jó film,megint Russel,örülök neki :)
süti beállítások módosítása