hírek röviden 08.14

Címkék: hírekröviden

2010.08.14. 13:35

- A Rogue Pictures október 29. helyett 3 héttel korábban küldi az amerikai mozikba a Wes Craven (Sikoly 4) saját forgatókönyve alapján rendezett My Soul to Take című horrorját, elkerülve így a Fűrész 3D-t. A produkció konvertált 3D-ben mutatkozik be. (poszter hozzá erre lelhető, bár fényképezett, és még október 29.-e van rajta)

- Pár héttel ezelőtt, a hírek között írtam róla, hogy Karl Urban alakíthatja az új Dredd bírót (Judge Dredd), melyet a tegnapi nap folyamán Andrew MacDonald és Allon Reich producerek erősítettek meg az Empire Onlinenak. Az biztos, hogy erősen korhatárosra tervezik, és Peter Travis az év végén lát neki a forgatásnak Johannesburg-ban.

- A Deadline riportja szerint a Fox Searchlight szerezte meg a Motherf***er című vígjáték forgatókönyvét, melyet Daryl Wein és Zoe Lister Jones készített.

Wein rendezésében fog elkészülni a produkció, melyben egy fiatalember beleszeret barátnője anyjába.

- A The Wrap értesülései szerint Shia LaBeouf főszereplésével és John Hillcoat rendezésében készülhet el a Triple Nine című film, melynek a forgatókönyvét Matthew Cooke készítette, ami után a  Warner Bros. is érdeklődik. A produkció Steve Golin produceri felügyelete alatt készülhet el.

A történet egy korrupt zsarukból álló csoportról szól, akik megterveznek egy rablást, és hogy ne bukjanak le, úgy döntenek, hogy megölik csapatuk legfiatalabb tagját. Egyébként a film címe, a Triple Nine egy rendőrség kódot jelent, ami azt jelzi, hogy a zsaru azonnali segítséget kér.

LaBeouf és Hillcoat még nem szerződött le a filmhez, de érdekesnek találják Cooke forgatókönyvét.

Amerikai Blu-ray és DVD megjelenések:
Killers szeptember 07.
Toy Story 3 november 2.

- Angelina Jolie akciója a Salt (Salt ügynök) jelenleg több mint $150 milliót hozott világszerte a Sonynak, tehát nem csoda, hogy -a The Los Angeles Times riportja szerint-, Kurt Wimmer forgatókönyvírónak már van ötlete a folytatásra. Egyébként az első rész rendezőjének Phillip Noycenak és Jolienak is lenne kedve a második részhez.

A Sony szeretné látni, hogyan teljesít a film nemzetközileg, hiszen még Angliában, Németországban és Dél-Amerikában most kerül a mozikba az akciófilm.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr324839499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.08.14. 18:07:06

Wanted 2-be is visszatérhetne,ez csak hab a tortán a második részével :)
süti beállítások módosítása