hírek röviden 08.12

Címkék: hírekröviden

2010.08.12. 09:30

2010. augusztus 12., csütörtöktől a hazai mozikban:

  1. Salt ügynök (Salt)
  2. Bogyó és babóca - 13 mese  (2010) (Bogyó és Babóca) Színes, magyar animációs film (sajtóközlemény)

2010. augusztus 13., péntektől az amerikai mozikban:

  1. The Expendables
  2. Scott Pilgrim Vs. the World
  3. Tales from Earthsea

- A Variety értesülései szerint, az angol Vertigo Films két horror elkészítését jelentette be, az egyik a Shrooms (Varázsgomba - Készen állsz a végső utazásra?) folytatása, a másik az alacsony költségvetésű Night In The Wood. Mindkét film 3D-ben készülhet el.

- Vin Diesel Tony Scottal fogja tető alá hozni a Hannibal the Conqueror életrajzi ihletésű filmet, melyet három részesre terveznek. Az első rész Hamilcar-ról, Hannibál apjáról (karthágói politikus, hadvezér) és az első Pun háborúról szólna. Diesel a filmet pun nyelven forgatná, míg Scott, Denzel Washingtont szeretné Hamilcar szerepében látni.

- A The Hollywood Reporter értesülései szerint Steve Conrad forgatókönyvíró (The Pursuit of Happyness, vagyis A boldogság nyomában) és Todd Phillips a Másnaposok rendezője egy John Belushi életéről szóló filmen dolgoznak.

A Warner Bros. nemrégiben vette meg a megfilmesítési jogokat. Conrad fogja írni a szkriptet, Phillips lesz a producer és meglehet, hogy a rendező is.

Belushi 1982-ben halt meg kábítószer-túladagolásban.

- A Paramount a Summit Entertainment és a Warner Bros. elől szerezte meg a Last Man Standing: Killbook of a Bounty Hunter című képregény megfilmesítési jogait.

Scott Aversano és Daniel LuVisi fogják felügyelni a produkciót.

A történet középpontjában egy Gabriel nevű fejvadász áll, akit a Paladins fegyveres szervezet hozott létre a világ legtehetségesebb 500 katonájából. Miután Gabrielt meggyanúsítják egy olyan tettel amit nem is követett el, börtönbe zárják, ahonnan később megszökik. Új Amerika világában genetikailag kreált cápaemberekkel, nindzsákkal kell megküzdenie, hogy kiderítse ki miatt jutott börtönbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr364839474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.08.12. 11:48:02

Vin testvérnek ideje volt már beindulni filmek terén,nem mintha a Halálos 4-5 elrontott film(lesz),csak hát kimaradtak nála az évek során a filmek...
süti beállítások módosítása