hírek röviden 08.06

Címkék: hírekröviden

2010.08.06. 14:45

Pár napja írtam a blogon a hírek között, hogy Vince Vaughn lesz a David O. Russell rendezésében készülő Old St. Louis című vígjáték főszereplője, melyben Vaughn egy sokat utazó ügynököt fog alakítani, aki miután találkozik a soha nem látott lányával, az élete a feje tetejére áll. Egyes pletykák szerint a Kick-Assből ismert Chloe Moretz (Let Me In) fogja alakítani a kislányt. A New York's Vulture jelentése szerint Scarlett Johansson szerződött le tegnap a filmhez.

David O. Russell rendező jelenleg a The Fighter című filmjének az utómunkálatain dolgozik, és ha ezt befejezte, akkor látnak hozzá az Old St. Louishoz.

A szkriptet eredetileg Steve Pink (Hot Tub Time Machine) és Allan Loeb (Wall Street: Money Never Sleeps) írta, melyet David O. Russell rendező teljesen átdolgozott, és így most már csak Russell nevén fut a forgatókönyv.

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8839849_8e68025f6aff892162ea97487879b916_m.jpg

- Deadline New York információi szerint, Robin Wright és Stellan Skarsgård szerződhet le Daniel Craig mellé Stieg Larsson A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) amerikai verziójához, mely David Fincher rendezésében készül, Steven Zaillian forgatókönyve alapján.

Wright Erika Berger-t alakíthatja, míg Stellan Skarsgård a főgonoszt testesítené meg.

Azt, hogy Lisbeth Salander ki fogja alakítani nem lehet még tudni, ám esélyes a szerepre: Ellen Page (Inception), Mia Wasikowska (Alice in Wonderland), Emily Browning (Sucker Punch), Sarah Snook, Rooney Mara (The Social Network), Sophie Lowe (Blame), Lea Seydoux és Katie Jarvis (Fish Tank).

A Columbia Pictures 2011 december 21-én küldi az amerikai mozikba az első részt.

- A The Expendables jelenlegi helyzete a Rottenen

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8842755_4cba7bdac6b396e484894c26835ef43c_m.jpg

- A 2008-as Babylon A.D. szeptember 16-án kerül a hazai mozikba a Palace Pictures forgalmazásában. Főszerepben: Vin Diesel, Lambert Wilson, Mark Strong és Gérard Depardieu. (trailer)

- Elindult a Skyline teaser site-ja

- 2008 decemberben volt már szó a The Associate (Csapdában) című filmről, mely John Grisham regénye alapján fog elkészülni Shia LaBeouf főszereplésével. A The Los Angeles Times értesülései szerint Tony Scott közel áll ahhoz, hogy ő rendezhesse a filmet, melyet az Oscar-díjas forgatókönyvíró William Monahan (A tégla) forgatókönyve alapján készíthet el.

Az oldal jelentése szerint Scott csak egy lépésre van attól, hogy csatlakozzon a projekthez.

A könyv hivatalos tartalma: Kyle McAvoy (Shia LaBeouf), a Yale Egyetem jogi karának végzős hallgatója ígéretes jövő előtt álló fiatalember. Kiváló tanulmányi eredményeinek köszönhetően jobbnál jobb állásajánlatok közül válogathatna, ha hosszú ideje rejtegetett, sötét titka nem kerülne rossz kezekbe. A megzsarolt fiú arra kényszerül, hogy olyan munkát vállaljon el, amilyet sosem szeretett volna. A világ legnagyobb ügyvédi irodájánál kezd dolgozni mesés fizetésért, de nem csak az irtózatos mennyiségű feladattal kell megbirkóznia, ahogy minden újoncnak, hanem életveszélyes konspirációban vesz részt, lop, csal és hazudik. Ha lelepleződik, nem csak az ügyvédi engedélyét veszíti el, ogde börtönbe kerülhet, akár meg is ölhetik. John Grisham első, New Yorkban játszódó regénye is a megszokott izgalmakat kínálja olvasóinak: feszültséget, izgalmas, pergő cselekményt, váratlan fordulatokat. forrás: libri

-A Dimension Films tágyalásokat folytat a The Number 23 (A 23-as szám) című film forgatókönyvírójával, Fernley Phillips-szel, hogy modernizálja az An American Werewolf in London (Egy amerikai farkasember Londonban) című alkotást, melyet a Weinstein Co. vásárolt meg, még tavaly.

Az eredeti klasszikust 1981-ben mutatták be, David Naughton főszereplésével.

Az eredeti film tartalma: David Kessler (David Naughton) és Jack (Griffin Dunne), a két amerikai turista nekivág egy három hónapos európai kirándulásnak. A kietlen angol vidéket járva összeakadnak néhány helybélivel, akiktől hátborzongató tanácsot kapnak: maradjanak az úton, és kerüljék a lápot! - valamint: vigyázzanak, ha feljön a Hold! A fiúk belevetik magukat a sötétségbe, és egy rémisztő üvöltést hallanak a lápon túlról, de nem tudják, hogy egy vérszomjas, mitikus fenevad vadászik rájuk. Akit ez a lény megöl, abból élőhalott lesz, és az idők végeztéig kóborol a földön, de aki élve megmenekül a karmaiból, arra egészen más sors vár...

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr744839418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.08.07. 08:04:47

Remélem a Babylon A.D decemberbe kint is lesz DVD-n,de mivel látom Palace-os majd eltolják...
süti beállítások módosítása