Burlesque bemutató

Címkék: musical táncfilm burlesque

2010.08.05. 08:53

Stanley Tucci, Kristen Bell, Cam Gigandet, Alan Cumming, Eric Dane, Cher és Christina Aguilera főszereplésével november 24-én debütál az amerikai mozikban a Burlesque (Díva; hazai bemutatója 2011 február 3. Forgalmazza: InterCom) című zenés táncos film,  melyet Steven Antin saját forgatókönyve alapján vezényelt le.

Ali (Christina Aguilera) egy kisvárosi lány, álmait követve Los Angelesbe menekül reménytelen és bizonytalan élete elől. Pincérnői állást vállal a Burlesque-ben, egy revüklubban, melynek tulajdonosa Tess (Cher). Alit lenyűgözi a musical-előadás koreográfiája és a csodálatos ruhák, ennek hatására elhatározza, hogy egy nap ő is a revü táncosa lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr64839411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoly11 2010.10.12. 21:09:57

Biztos hogy elsők közt ott leszek a hazai premieren!:D Xtina miatt, a világ legjobb énekesnője. Olyan fatntasztikus hangja van, és jól is használja.

bárki 2010.11.20. 23:18:00

nov 24 és február között nagyon sok idő telik el...szerintem mire itthon láthatom a moziban,már rongyosra nézem...
süti beállítások módosítása