hírek röviden 07.30

Címkék: hírekröviden

2010.07.30. 13:30

- A Deadline New York értesülései szerint Russell Brand (Get Him to the Greek) lesz a Hawkwood című akció-vígjáték főszereplője, mely a 20th Century Fox és a Chernin Entertainment égisze alatt fog elkészülni Jared Stern forgatókönyve alapján.

Brand fogja játszani a főszerepet, azaz John Hawkwood megformálója lesz, aki egy 14. századi zsoldosvezér volt.

- Erich és Jon Hoeber (Red) írhatja át a Sam Worthingtonal a főszerepben készülő, Man on the Ledge című thriller forgatókönyvét.

Worthington egy ex-zsarut fog alakítani, aki azzal fenyegetőzik, hogy leugrik egy manhattani hotel tetejéről, melyről egy rendőrségi pszichológus próbálja meg lebeszélni. Mit sem sejtve, hogy az "öngyilkossági kísérlet", valójában egy elterelő hadművelet egy gyémántrabláshoz.

- Len Wiseman (Underworld 1-2, Die Hard 4) rendezésében készülhet el a Sony által tervezett új Emlékmás (Total Recall) modernizált verziója, mely eredetileg 1990-ben Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült. Az új Emlékmás forgatókönyvét Kurt Wimmer (Salt ügynök) írja.

Az eredeti film tartalma: A XXI. században vagyunk. Doug Quaid-et olyan különleges eljárásnak vetik alá, amellyel a férfi emlékeit összekuszálják. Így akarják megakadályozni, hogy emlékezzen arra, amire nem kellene. Egy napon azonban Quaid mégis ráébred arra, hogy ki is ő valójában. Ez a felismerés arra készteti, hogy a Marsra utazzon és ott felvegye a harcot egy kíméletlen gengszterrel, aki romba döntötte életét. A bolygóra érve azonnal feltűnik neki, hogy a bűnöző is felkészült már érkezésére. Quaid-nek rá kell jönnie arra, hogy senkiben sem bízhat, mert szinte mindenki az életére tör. Menekülnie kéne, de a bosszú visszatartja és felveszi a harcot a kegyetlen gonosztevővel...

- A Fox úgy döntött, hogy a Fantasztikus négyes rebootban CGI-vel hozzák létre a Lényt. Az eredeti filmben a Lény szerepét Michael Chiklis formálta meg.

- Tegnap a hírek között esett szó arról, hogy Richard Lewis csatlakozott Krysten Ritter, Sigourney Weaver, Alicia Silverstone és Asim Ahmad mellé a Vamps című romantikus-horror-vígjáték stábjához. Új hír a filmmel kapcsolatban, hogy Kristen Johnston is leszerződött, aki egy anyát fog alakítani, akihez fia hazaviszi az egyik vámpírlányt.

Alicia Silverstone és Krysten Ritter két fiatal vámpírlányt fog megformálni, akik New York éjszakai életében "vadásznak", míg Sigourney Weaver Ciccerus-t, egy vérszomjas fővámpírt alakít majd.

A film forgatása a jövőhéten kezdődik Detroitban, Amy Heckerling (I Could Never Be Your Woman) forgatókönyve alapján és rendezésében.

- Chace Crawford and Curtis Jackson at the New York City premiere of Twelve - 07/28/2010


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr764839354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.worpdress.com 2010.07.31. 14:55:28

Len Wiseman eddig nem készített rossz filmeket, de lehet, hogy Az Emlékmáshoz nem kéne hozzányúlni (még úgy sem, hogy hangsúlyozták, hogy nem a filmet remake-elik, hanem a regényt dolgozzák fel újra.) Amúgy Kurt Wimmer-től az Equilibrium nagyon jó volt, azt ő is rendezte, de utána viszont az "Ultraviola"-val elég nagyot hasalt. Azóta szerintem nem is rendezett, most is csak íróként vesz részt.
süti beállítások módosítása