hírek röviden 07.29

Címkék: hírekröviden

2010.07.29. 08:00

2010. július 29., csütörtöktől a hazai mozikban:

  1. Az utolsó léghajlító  (2010) (The Last Airbender) kritika
  2. Nagyfiúk  (2010) (Grown Ups) Luke kritikája hamarosan érkezik!
  3. Csingiling és a nagy tündérmentés  (2010) (Tinker Bell and the Great Fairy Rescue)

2010. július 30.; péntektől az amerikai mozikban:

  1. Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja; hazai premier: augusztus 05. Forgalmazza: InterCom)
  2. Dinner for Schmucks (Gyógyegér vacsorára; hazai premier: október 14. Forgalmazza: UIP-Duna)
  3. Charlie St. Cloud (Charlie St. Cloud halála és élete; hazai preimer: szeptember 02. Forgalmazza: InterCom)

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8702193_968185edab9d780bced92d11792bfe33_l.jpg

- A Machete c. filmet szeptember 2-a helyett csak NOVEMBER 25-én mutatja be a Budapest Film.

- Guillermo Del Toro következő filmje, H. P. Lovecraft Az őrület hegyei (At the Mountains of Madness) című horrorregénye lesz, mely James Cameron producerkedésével fog megvalósulni a Universal Pictures égisze alatt, méghozzá 3D-ben.

A történet szerint egy tudós emlékszik vissza antarktiszi expedíciójára, ahol társaival egy elveszett civilizáció nyomára bukkantak, ami mérhetetlen fenyegetést jelentett számukra.

- Damon Lindelof (Lost) fogja átírni a Ridley Scott rendezésében készülő következő Alien film forgatókönyvét, mely előzményfilm lesz. 2011-ben tervezik bemutatni az alkotást.

- A The Hollywood Reporter So You Think You Can Dance előadóművésze Stephen "tWitch" Boss csatlakozott a Trimount Pictures égisze alatt készülő Perfectus és a Ushers című projekthez.

A Perfectus-ban egy Marcel X nevű mutáns szuperhőst fog alakítani, aki elhatározza, hogy megmenti ami megmaradt az elpusztust bolygóból. További szerepekben pedig Malcolm McDowell, Tom Savini, Elise Avellan, Electra Avellan és Danny Trejo lesz látható.

- A Risky Business Blog értesülései szerint Steve Carell lesz a főszereplője a Raised a Wolfs című vígjátéknak, mely a DreamWorks égisze alatt fog elkészülni, Les Firestein forgatókönyve alapján. A projektről egyenlőre semmi konkrétumot sem lehet tudni, ám az valószínű, hogy a Wolfs cím a főszereplő vezetéknevét takarja.

Egyenlőre a forgatási időpont is ismeretlen.

- Steve Coogan is leszerződött a My Idiot Brother című vígjátékhoz, mely Jesse Peretz rendezésében készül, Paul Rudd, Elizabeth Banks, Steve Coogan, Zooey Deschanel, Rashida Jones, Emily Mortimer, Adam Scott és Hugh Dancy főszereplésével.

Coogan egy "önelégült dokumentumfilmest" fog megformálni, míg Paul Rudd egy olyan férfit alakítani, akinek erőszakos anyjával kell foglalkoznia, aki idegileg összeomlott három ambiciózus lánytestvérrel (Banks, Deschanel és Mortimer) otthon, míg a Rudd által alakított fickó boldogságot és örömet hoz nekik a házban, olykor óriási pusztítást is végez.

Evgenia Peretz és David Schisgall készítette a forgatókönyvet.

A forgatás jelenleg is zajlik New Yorkban, hogy aztán 2012-ben debütálhasson a filmvásznakon.

- A The Hollywood Reporter értesülései szerint Rob Schneider, Ken Jeong és Loretta Devine fogják kölcsönözni a hangjukat a Lionsgate készülő 3D-s animációjához, ami a Norm of the North címet viseli.

A forgatókönyvet Steven és Daniel Altiere készítették, míg a rendező Anthony Bell lesz.

A történet három északi-sarkvidéki jegesmedve történetét meséli el.

- Sasha Grey is leszerződött az I Melt with You thrillerhez, mely Mark Pellington rendezésében fog elkészülni.

További szerepekben Jeremy Piven, Thomas Jane, Rob Lowe, Zander Eckhouse, Abhi Sinha és Arielle Kebbel lesz látható.

A történet három jóbarátról szól (Jane, Lowe és Piven), akik az egyetem után minden éveben nyáron összejárnak. A legutolsó összejövetelen visszahoznak egy régi esküt, ami életre-halálra szól.

A produkció forgatása a következő hónapban indul Észak-Kaliforniában, hogy aztán 2011-ben debütálhasson.

- Richard Lewis csatlakozik Krysten Ritter, Sigourney Weaver, Alicia Silverstone és Asim Ahmad mellé a Vamps című horror-vígjátékhoz, mely Amy Heckerling (Clueless) forgatókönyve alapján és rendezésében fog elkészülni.

Alicia Silverstone és Krysten Ritter két fiatal vámpírlányt fog megformálni, akik New York éjszakai életében "vadásznak", míg Sigourney Weaver Ciccerus-t, egy vérszomjas fővámpírt alakít majd.

- Zach Galifianakis (Másnaposok, Terhes társaság) lesz a DreamWorks égisze alatt készülő Reply All (Válasz mindenkinek) című vígjáték főszereplője.

Galifianakis egy olyan férfit alakít, aki egy kényes kérdésre e-mail-ben válaszol, és ezt véletlenül mindenkinek elküldi. Ezután szembe kell néznie a következményekkel.

A produkciónak se rendezője se gyártási ütemterve nincs egyenlőre.

- Nem is olyan régen számoltam be róla, hogy Stanley Tucci rendezésében készül el a Mommy & Me című vígjáték, melyben Meryl Streep és Tina Fey lesz látható a főszerepben. Ez most már hivatalos is lett, ugyanis Streep és Fey aláírtak a szerepre. Tucci a film producere is lesz Steve Buscemi és Wren Arthur mellett.

A produkció az anya - lánya (Streep és Fey) kapcsolatot fogja boncolgatni.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8715255_6a124366c911cf44e8e499a2bee446a7_m.jpg

- A Deadline New York értesülései szerint Cillian Murphy, Thandie Newton és David Tennant lesz a The Retreat című film főszereplője, melyben Newton és Murphy egy házaspárt fog alakítani akik elutaznak egy szigetre nyaralni, hogy rendbehozzák házasságukat, mígnem megjelenik egy katona (David Tennant) aki elmondja nekik, hogy egy új vírus került a levegőbe, ami a kontinensen szedi az áldozatait.

Carl Tibbetts fogja rendezni a produkciót, míg a produceri teendőket Garny Sinyor fogja ellátni.

Bemutató valamikor 2011-ben.

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8715133_3143e8ee3d8c27dfa38f890c8e3b0043_m.jpg

- Pirates of the Caribbean 4 - Set Photo of Blackbeard's Ship

- Jason Schwartzman, Ellen Wong, Michael Cera, Aubrey Plaza and Kieran Culkin at the Los Angeles premiere of Scott Pilgrim vs. the World - 07/27/2010

- SDCC 2010: Robert Rodriguez, Danny Trejo and Michelle Rodriguez Video Interview MACHETE

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr454839343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása