A Lionsgate tegnap este egy különleges rendezvényt tartott San Diegóban, ahol a sajtó képviselői kérdezhettek Tobin Belltől (Jigsaw), Kevin Greutert rendezőtől, valamint Mark Burg és Oren Koules producerektől.

Craig Glenday, a Guinnes Rekord Könyve egyik szerkesztője egy-egy emléktáblát is átadott a producereknek, mivel a Fűrész hivatalosan is a legsikeresebb horror franchise lett. Az esemény után a sajtósok és néhány kiválasztott rajongó pedig megtekinthette a Saw 3D első nyolc percét, melynek történetét a ShockTillYouDrop weboldal le is írta, tehát a továbbiakban spoilerek következnek!

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8661083_564a6567b15277425da29053255015dc_m.jpg

A film ott kezdődik, ahol az első rész éget ért. Dr. Gordon (Cary Elwes), miután levágta a lábát, a padlón vonszolja magát. Eljut egy gázcsőig, és minden bátorságát összeszedve nekinyomja a sebet, hogy kiégesse. Gordon felordít, és a kép megváltozik.

Egy vadonatúj csapdát látunk, a helyszín most már egy nagyváros fényes nappal. Egy zsúfolt téren két férfi van egy üvegketrecben, mindketten hozzá vannak láncolva egy szerkezethez. A tömeg mozgására ébrednek fel, akik kíváncsian találgatják, hogy mi történik. Mindketten egy-egy köralakú fűrészhez vannak hozzáláncolva, és a ketrec közepén is van egy másik fűrész. Fölöttük kinyílik egy ajtó, ami mögött egy nő áll, aki a középen lévő fűrészhez van hozzákötve. Ekkor jelenik meg a Jigsaw figura a triciklijén, és elmondja, hogy a nő mindkét férfit megcsalta, és most elégtételt vehetnek ezért. Tőlük függ, hogy mi lesz az összekapcsolt fűrészek sorsa: nekilökhetik a nőnek a középsőt, de ez azt eredményezné, hogy közülük is meghal valaki a másik fűrész elmozdulása miatt.

Mindenki sikoltozik, és az összegyűlt emberek próbálják betörni az üveget, természetesen sikertelenül. Mindkét férfi próbálja a másik felé lökni a fűrészt, aminek az lesz a vége, hogy az egyiküket a mellkasánál kettévágja. A nő ekkor jön rá, hogy mivel az egyik férfi veszített, így ő is meghal, és a köralakú fűrész abban a pillanatban belevág a mellkasába. A sebből belsőség darabok hullanak a véres padlóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr384839304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.07.24. 20:03:56

Kegyetlen lesz az utolsó felvonás,csak azt sajnálom hogy Tobin Bell magyar hangja már nem lehet Végvári Tamás.

Ismeretlen_149418 2010.07.24. 21:13:18

@Isu: tényleg nagyon nagy kár. Egy nagyszerű (szinkron)színésszel lettünk szegényebbek a halálával.

Isu 2010.07.24. 21:47:16

Al Pacino-ról nem is beszélve,más lesz a magyar hangja... :(
süti beállítások módosítása