hírek röviden 07.23

Címkék: hírekröviden

2010.07.23. 12:45

- Most már hivatalos. Joss Whedon rendezésében fog elkészülni a The Avengers (A Bosszúállók) film, melyben többek között Iron Man, The Incredible Hulk, Captain America és Thor lesz látható.

Főszerepben pedig Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Clark Gregg és Tom Hiddleston. Amerikai premier 2012 május 04.


- Pete Travis (Nyolc tanú) rendezésében készül el a az új Dredd bíró (Judge Dredd), melynek forgatókönyvét Alex Garland készítette. A címszerepre pedig Karl Urban (Red, Priest, Final Destination 5) szerződött le. A produkció 2012-ben kerülhet az amerikai filmszínházakba.

- Kathryn Hahn, Shirley Knight, Hugh Dancy és Janet Montgomery is a My Idiot Brother című vígjátékban. Paul Rudd, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Emily Mortimer és Rashida Jones korábban már leszerződött a produkcióhoz, sőt már javában forgatják a filmet New Yorkban.

Paul Rudd egy olyan férfit fog megformálni, akinek erőszakos anyjával kell foglalkoznia, aki idegileg összeomlott három ambiciózus lánytestvérrel (Banks, Deschanel és Mortimer) otthon, míg a Rudd által alakított fickó boldogságot és örömet hoz nekik a házban, olykor óriási pusztítást is végez.

- A TF3-ban Rosie Huntington-Whiteley lesz a női főszereplő Megan Fox helyett, gondolom ezt mindenki tudja. Ami új infó, hogy a karakterének a neve Carly lesz, aki egyébként az animációs sorozatban Sam Witwicky felesége.

- Már tegnap írtam a teaser bemutatónál, de ha valaki nem olvasta volna akkor itt is megemlítem, hogy a Saw 3D lesz az utolsó rész.

- Úgy hírlik, hogy Christopher Nolan harmadik Batman filmjében The Riddler lesz a bűnöző. A karakterrel kapcsolatban a 29 éves Joseph Gordon-Levitt nevét emlegetik.
Egyébként Nolan és Gordon-Levitt együtt dolgozott Inception (Eredet) című filmben.

- The Expendables jelenet videára töltve

- A Paramount Pictures Thor-nak és az Amerika Kapitány-nak (Captain America: The First Avenger) is megnyitotta hivatalos honlapját.


- Brad Pitt lesz a főszereplője a World War Z című háborús zombis filmnek, mely Max Brooks regénye alapján fog megvalósulni a Paramount Pictures égisze alatt. A stúdió megvette a The Zombie Survival Guide és a The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks képregényének forgalmazási jogait is.

A történet 10 évvel a zombi járvány kitörése után játszódik, amikoris egy kutató, interjúkat készít mindenhol a világban a túlélőkkel.

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8649195_23bd32bb437ea38d327c0e48bd0cf4b4_m.jpg

- Pirates-Of-The-Caribbean-4-(2011)-Jack-Sparrow-Comic-Con-2010

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr574839283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.07.23. 18:11:39

Jó hírek :)
süti beállítások módosítása