hírek röviden 07.17

Címkék: hírekröviden

2010.07.17. 12:47

- Elmarad a The Expendables augusztusi, hazai premierje...

- Az Easy A (2010) hazai bemutatója november 18. Forgalmazza: InterCom

- A Sejtcserés támadás (The Switch) augusztus 19. helyett valamikor csak októberben kerül bemutatásra a Fórum Hungary forgalmazásában.

- A Ragadozók (Predators) előzeteseiben olyan jelenet található, ami mégsem került bele a filmbe. Robert Rodriguez erre azt a választ adta, hogy csak az előzetes számára készítették az ún. "money shot"-ot.


- A Warner Bros. megvette Colin Trevorrow World War X című forgatókönyvét, melyben egy férfi toboroz egy kormányzati ügynökökből álló csapatot, hogy meggátolják a jövőből érkező terroristákat, akik a történelmen szeretnének változtatni.

- James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, Andy Serkis és Rupert Wyatt után a Harry Potter-ből ismert Tom Felton is csatlakozott a Majmok bolygója-prequelhez (Rise of the Apesle), melynek a forgatása még ebben a hónapban elkezdődik.


-Az Entertainment Weekly értesülései szerint Brad Bird (Hihetetlen család), és a Toy Story 3 forgatókönyvírója, Michael Arndt segítségével írták át a Tron: Örökség (Tron: Legacy) forgatókönyvét, miután a Disney úgy döntött, hogy pótforgatásra lesz szükség.

a következő Tron: Örökség banner:

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr944839212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása