The Town trailer

Címkék: krimi dráma thetown

2010.07.16. 13:44

A Warner Bros. Pictures elhozta nekünk Ben Affleck második, The Town című filmjének bemutatóját, melyet szeptember 17-én küld az amerikai filmszínházakba. A krimi-drámában Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively, Pete Postlethwaite és Chris Cooper lesz látható.

Doug McRay (Ben Affleck) megátalkodott bűnöző, egy könyörtelen bankrablókból álló csapat vezetője, akik arról híresek, hogy bármit el tudnak lopni, amit csak akarnak, és simán megússzák. Mivel Doug sosem kötődött igazán senkihez, így nem is volt félnivalója, hiszen nem volt kit elveszítenie. Azonban ez legutóbbi akciójuk során megváltozik, mikor túszul ejtik Claire Keesey (Rebecca Hall) bankmenedzsert. Bár sértetlenül elengedik, világosan az értésére adják,  hogy tudják a nevét és hogy hol lakik. Azonban néhány nap múlva találkozik egy szerény és elbővülő Doug nevű férfival, akiről nem is sejti, hogy ugyanaz az ember, aki túszul ejtette őt. A kettejük között kialakuló vonzalomból rövidesen szenvedélyes kapcsolat lesz, mely mindkettőjüket halálos veszélybe sodorhatja.@Luke

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr734839202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.07.16. 14:49:20

Zsarus film,Imádom :D

Ismeretlen_111223 2010.07.16. 17:18:46

@Isu a bemutatója alapján, még nekem is tetszik :)
süti beállítások módosítása