hírek röviden 07.16

Címkék: hírekröviden

2010.07.16. 08:14

- hozzánk novemberben jön David Fincher The Social Network című Facebook-filmje

- Ron Howard 2011 január 14-én érkező vígjátékának, mely korábban Cheaters címen futott, meg van a végleges címe, ami What You Don't Know lett. A produkcióban Kevin James, Vince Vaughn, Winona Ryder, Channing Tatum, Jennifer Connelly és Queen Latifah lesz látható.

Vince Vaughn és Kevin James a legjobb barátok, emellett még üzlettársak is. Mikor Vaughn meglátja legjobb barátja feleségét egy másik férfival egy étteremben, nem tudja eldönteni szóljon e neki.

- Sandra Vergara is csatlakozott a Fright Night (Frászkarika) remake stábjához, Anton Yelchin, Colin Farrell, Imogen Poots, Toni Collette, David Tennant és Christopher Mintz-Plasse mellé. A produkció Craig Gillespie rendezésében fog elkészülni, Marti Noxon forgatókönyve alapján mégpedig a DreamWorks Pictures égisze alatt. A horror-vígjáték a tervek szerint 2011 október 7-én debütálhat az amerikai filmszínházakban.

Az eredeti film hivatalos tartalma: Charley, a fiatal horrorfilmőrült meg van róla győződve, hogy az új szomszédjuk, Jerry Dandridge vámpír. Természetesen senki sem hisz neki. Tudja, hogy veszélyben az élete, és attól tart, hogy a barátnőjére is szemet vetett a gáláns vérszívó. Végső elkeseredésében Charley a kiöregedett horrorsztártól, Peter Vincenttől kér segítséget, aki filmjeiben mindig tudta, hogyan bánjon el az éjszaka teremtményeivel. A rettenthetetlen vámpírölő azonban valójában sikertelen színész, akinek hamar inába száll a bátorsága. Hát még amikor kiderül, hogy a szomszéd valóban vámpír!(Az eredeti film előzetese indára töltve.)

- A Heat Vision értesülései szerint Jennifer Lawrence (Winter's Bone) fogja alakítani Mystique-et az X-Men: First Class-ban, és az is biztos már, hogy Kevin Bacon is szerepelni fog a filmben, ugyanis aláírta a szerződését. Bacon, egy negatív karaktert formálhat meg a filmben, ám a karakter egyanlőre titkos.

Egyébként az első három "X-Men" filmben Mystique-et Rebecca Romijn formálta meg.

- A tegnapi Thor fotó után újat köszönthetünk, melyen Anthony Hopkins (Odin) és Chris Hemsworth (Thor) látható.

http://img9.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/8619581_e70fa11814255318e76979178051a1a0_m.jpg

- újabb hivatalos Burke & Hare promókép


- Ellen Page, Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard and Joseph Gordon-Levitt at the Los Angeles premiere of Inception - 07/13/2010

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr534839200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása