A Focus Features szeptember 24-én küldi az amerikai mozikba (NY, LA) az It's Kind of a Funny Story című dráma-vígjátékot, melyben Keir Gilchrist, Zach Galifianakis, Emma Roberts, Viola Davis, Zoe Kravitz, Aasif Mandvi, Lauren Graham és Jim Gaffigan lesz látható. A produkció Anna Boden és Ryan Fleck forgatókönyve alapján és rendezésében készült.

A New Yorkban játszódó film középpontjában egy 16 éves Craig (Keir Gilchrist) nevű fiú áll, akit nagyon megviselnek a tinédzser kor velejárói, ezért bejelentkezik egy mentálhigiénés klinikára. Itt rájön, hogy a gyerekkornak vége, és itt az ideje, hogy belépjen a felnőttek világába. Az egyik páciens, Bobby (Zach Galifianakis) hamarosan Craig mentora és pártfogója lesz, és megismerkedik egy vele egykorú lánnyal, Noelle-lel (Emma Roberts) is. Az itt töltött napok alatt bentről és kintről is szerez barátokat, és megtanul pár dolgot az életről, a szerelemről és a felnőtté válás nehézségeiről.@Luke

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr34839180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása