Russell Brand, Helen Mirren, Greta Gerwig, Jennifer Garner és Nick Nolte főszereplésével készül az 1981-es Arthur című romantikus vígjáték remakeje, mely Jason Winer rendezésében 2011-ben kerül az amerikai mozikba, a Warner Bros. égisze alatt.

Arthur (Russell Brand) egy részeges, céltalan fiatal férfi, akinek apja ultimátumot ad, hogy vagy feleségül veszi üzlettársa lányát, vagy kitagadja az örökségéből. Amikor Arthur megismerkedik egy szegény lánnyal, a családja rákényszeríti, hogy a pénz és a szerelem között válasszon.

Egyébként az 1981-ben bemutatott Arthur két Oscar-díjat is nyert annó: egyet a legjobb férfi mellékszerepért (John Gielgud), egyet pedig a legjobb betétdalért (a Best That You Can Do).

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr974839170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása