Új posztert kapott a Lionsgate animációja, az Alpha and Omega (Alpha és Omega; hazai premier: október 21. Forgalmazza: Fórum Hungary).

Mi kell a tökéletes kaland túrához? Stoppolás, autópihenők, dühös medvék, tüskés sündisznók és egy golfozó liba. Kate és Humphrey két farkas, akik megpróbálnak hazajutni, miután néhány vadőr az ország másik végébe szállítja őket. Humphrey egy Omega farkas, akinek minden napja csupa móka és kacagás, és reggeltől estig a dilis barátaival szórakozik. Kate pedig egy Alpha, kötelességtudó, fegyelmezett, és olyan, mintha ő lenne Lara Croft farkaskiadásban. Humphrey jelmondata: nevettesd meg őket, Kate jelmondata: én vagyok a főnök. És együtt kell megtenniük több ezer mérföldet.

Otthon a két falka között épp készülnek kirobbanni az ellentétek, és csak Kate és Humphrey állíthatják helyre a békét. Feltéve, ha sikerül túlélniük egymást. @Luke

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr894839142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.07.10. 14:47:35

Megnézzük ezt is :D
süti beállítások módosítása