„Nem volt egyszerű eljutni idáig, hogy mozikba kerüljön a Ragadózok”, mondta Robert Rodriguez producer, aki még a’90-es évek elején írta meg a forgatókönyv legelső vázlatát.

Mint mondta, úgy érezte, mintha három filmet forgatnának egyszerre, és több mint egy évet dolgozott a projekten, amikor úgy érezte, hogy szüksége van egy új nézőpontra a kamera mögött, és így került a képbe Antal Nimród.

Rodriguez nagyon örült a magyar direktornak, hiszen egy teljesen új lökést adott a filmnek. Nimród annyit fűzött hozzá, hogy könnyű dolga volt, hiszen úgy került a stábba, hogy már a rendelkezésére állt egy kész forgatókönyv, és így csak ki kellett választania, hogy mire akarja helyezni a legnagyobb hangsúlyt.

Mindketten kiemelték, hogy nagyon nagy inspirációt jelentett számukra az eredeti Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült film, és saját alkotásukkal is ez előtt szerettek volna tisztelegni. Rodriguez egy érdekes gondolatot is felvetett, ugyanis szerinte a Ragadozók cím nem csak a lényekre vonatkozik, hanem a karakterekre is, akik könnyen megölhetik egymást, mielőtt egyáltalán találkoznának egy igazi ragadozóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr704839145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása