Takers poszter

Címkék: akció thriller takers

2010.07.08. 11:28

A Screen Gems (Sony) február 19-én mutatta volna be a Takers című akcióját, mely végül augusztus 20-án kerül csak az amerikai mozikba, míg a hazai vásznakon a tervek szerint október 28-án debütál az InterCom forgalmazásában, Matt Dillon, Paul Walker, Idris Elba, Jay Hernandez, Tip "T.I." Harris, Michael Ealy, Chris Brown és Hayden Christensen főszereplésével.

A sztori egy bűnözőkből álló hírhedt csoportról szól (Idris Elba, Paul Walker, T.I., Chris Brown, Hayden Christensen and Michael Ealy), akik tökéletes bankrablásokat hajtanak végre. Óramű pontossággal "dolgoznak" és nem hagynak bizonyítékot maguk után. Az utolsó rablásuknál több pénz forog kockán mint valaha az előtt, és a nyomukban már ott egy nyomozó (Matt Dillon), aki rács mögé akarja juttatni őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr124839119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.07.08. 12:48:11

Nagyon nagy film lesz,jó poszter :)
süti beállítások módosítása