Chris Evans igen elfoglalt ember mostanában, hiszen több projekten is dolgozik, bár a legnagyobb várakozás kétség kívül az Amerika Kapitányt előzi meg. A színész most a filmbéli jelmezéről és pajzsáról beszélt az Empire munkatársának.

„Elképesztően jó lett a jelmez. Figyelembe véve, hogy piros, kék, fehér és elég szűk, ráadásul a ’40-50-es éveket idézi, nagyon jó munkát végeztek, és baromi jól néz ki.
Szerintem mindenki azt fogja majd gondolni, hogy bár a szereplőválogatást elszúrták, a jelmez nagyon jó lett.”

http://img7.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/8471541_997dea8266afca39b90b21d82fa8fae7_m.jpg

Chris természetesen összehasonlította a jelmezt A fantasztikus négyesből ismerttel is:

„Abban könnyebben lehetett mozogni, ebben az újban kicsit kényelmetlenebb. Nem úgy szellőzik, ahogy az FN-es, de ez is nagyon jó. Minden II. világháborús jelmez vastagabb egy kicsit, de pont ez adja a különlegességét.”

Végül pedig a pajzsról mondott néhány szót:

„Rengeteget kipróbáltunk. Mikor legutóbb Londonban jártam, hatféle pajzsot kellett kipróbálnom, hogy lássuk, melyik a legkényelmesebb, és melyik néz ki a legjobban. Elég súlyos darab, szóval nem tudom, milyen messzire bírom majd dobni, de remélem, sikerül valami könnyebbet találnunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr734839113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása