hírek röviden 06.26

Címkék: hírekröviden

2010.06.26. 16:30

- A Deadline és a Heat Vision információi szerint hivatalosan is megkezdődtek a tárgyalások Peter Jacksonnal, hogy vállalja el a két Hobbit film rendezését.

- Carey Mulligan (Never Let Me Go) és Jodie Foster lesz a Stoker című thriller főszereplője, mely a Fox Searchlight égisze alatt fog elkészülni. A produkció Ridley Scott és Tony Scott rendezésében készülhet el (ez még egyáltalán nem biztos).

A történet középpontjában egy különc tinédzser áll, akinek miután meghal édesapja, a rejtélyes és elhidegült nagybátyja visszatér, hogy a családdal éljen.


- Michael Fassbender (Inglourious Basterds, Jonah Hex) leszerződött az X-Men: First Class filmbe, ahol a fiatal Magneto -t fogja alakítani. Tehát az már biztos, hogy a Pókember rebootban nem lesz szerepe.

Az X-Men: First Class 2011 június 3-án kerül az amerikai mozikba, Michael Fassbender, James McAvoy és Benjamin Walker főszereplésével. A filmet Matthew Vaughn rendezi.

- A Variety jelentése szerint Jon Tenney szerződött le a Green Lantern stábjához, aki Ryan Reynolds karakterének az apját, Hal Jordan-t fogja alakítani.

A Green Lantern 2011 június 17-én kerül az amerikai mozikba Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Temuera Morrison, Jenna Craig, Jon Tenney és Tim Robbins főszereplésével, Martin Campbell rendezésében.

- Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore: Behind the Scenes: Spy Dogs

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754839030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása