hírek röviden 06.25

Címkék: hírekröviden

2010.06.25. 07:00

- Három amerikai premierdátum érkezett:

  1. Az első a David O. Russell rendezte The Fighter, mely ez év december 10-én debütál a mozikban Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams, Melissa Leo és Jack McGee főszereplésével, a Paramount Pictures gyártásában.
  2. A második a Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom, melyet egy nappal korábban küld az amerikai mozikba a DreamWorks Animation, azaz 2011 május 26.
  3. Végül a Rangoról érkezett hír, miszerint két héttel elöbb érkezik. (2011 március 4.)

- Hétfőn kezdődött a Sikoly 4 (Scre4m) forgatása, melyből Lake Bell-t (Egyszerűen bonyolult) kirúgták. Lake Bell twitter:

Sucks: Scheduling conflicts with my current gig means I cant do #Scream4! (Hey horror bloggers, I know who the killer is...) #i'llnevertell

- Júliusban kezdődik a mississippi-i Grenwood-ban a DreamWorks Pictures gyártásában a The Help című dráma, mely Kathryn Stockett bestselleréből készül. A produkcióhoz Jessica Chastain is aláírt. Korábban Emma Stone, Viola Davis, Bryce Dallas Howard és Octavia Spencer szerződött le. A produkciót Tate Taylor saját forgatókönyve alapján fogja levezényleni.

Az alkotás középpontjában egy fiatal ambiciózus író áll (Stone), aki interjút készít egy cselédlánnyal, aki elmondja neki a saját tapasztalatait, arról, hogy milyen az élete az itt élő afro-amerikai cselédeknek.

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8324707_4be25ed86303015738dedf64c0ab4cbe_m.jpg

- Vanessa Taylor forgatókönyve alapján Jessie Nelson (I Am Sam, Because I Said So és Fred Claus) fogja megrendezni a Great Hope Springs című drámát, melyhez Meryl Streep és Jeff Bridges szerződött le a főszerepre.

A produkcióban Streep és Bridges egy házaspárt formálnak meg, akik megpróbálják menteni a házasságukat.


- A Bloody-Disgusting értesülései szerint, a The Twilight Saga: Eclipse mozipremierje előtt debütálhat a Paranormal Activity 2 (Újabb parajelenségek) teaser bemutatója. Egyébként az amerikai premier október 22.

- Lukas Haas is csatlakozott a Catherine Hardwicke rendezésében készülő Red Riding Hood (Piroska és a farkas modernizált változata, mely sokkal sötétebb lesz mint az eredeti) című fantasy-drámához, melyhez korábban Amanda Seyfried, Max Irons, Shiloh Fernandez, Gary Oldman és Julie Christie szerződött le. Amerikai premier 2011 április 22.

- A Fox 2000 szerezte meg az Ion című romantikus-sci-fi-eposz megfilmesítési jogait, melynek Channing Tatum lesz a főszereplője. A produkció forgatókönyvét Will Dunn készítette, míg az alkotás Tony és Ridley Scott felügyelete alatt fog elkészülni.

Tatum a világegyetem különböző pontjaira utazik, hogy meglelje reinkarnálódott szerelmét.

Ja, és Dunn szkriptjét az Avatarhoz hasonlítják a fantasy elemek tekintetében.

- M. Night Shyamalan trilógiáját viszik a vásznakra, melynek az első része The Night Chronicles: Devil címen fut (bemutató: 2011 február 11; rendezők: John Erick Dowdle és Drew Dowdle), míg a második The Night Chronicles: Tvelwe Strangers címmel, melynek a forgatókönyvét Chris Sparling (Buried) készítheti. A produkcióról annyit lehet tudni, hogy egy esküdtszéknek egy természetfeletti üggyel kapcsolatban kell döntést hoznia.

Shyamalan egyenlőre cím nélkül futó projektjéről (melyben Bruce Willis , Bradley Cooper és Gwyneth Paltrow lesz látható) annyit lehet tudni, hogy "egy apa (Cooper) kétségbeesetten keresi az elveszett gyermekét."

- Timothy Olyphant esélyes a Breck Eisner (The Crazies) rendezte Menekülés New Yorkból (Escape from New York) feldolgozás főszerepére.

- Thor Freudenthal rendezte az első filmet, de úgy döntött, nem tér vissza folytatásra, ezért David Bowers rendezésében fog elkészülni a Diary of Wimpy Kid (Egy ropi naplója) második része, mely a Diary of Wimpy Kid 2: Roderick Rules címet viseli. A produkció Jeff Kinney fiatal felnőtteknek szóló könyvének filmes adaptációja. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Zachary Gordon, Steve Zahn és Rachael Harris is visszatér a folytatásba, melyben Greg Heffleynek kell elviselnie bátyja, Roderick, piszkálódásait.

A forgatás augusztusban indul Vancouverben, míg az amerikai premier 2011 március 25.

- Nagyfiúk - David Spade, Chris Rock, Adam Sandler, Kevin James és Rob Schneider - NY premier


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr264839015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása