hírek röviden 06.24

Címkék: hírekröviden

2010.06.24. 08:00

2010. június 24., csütörtöktől a mozikban:

  1. Mediterrán finomságok (2009) (Dieta Mediterránea)
  2. Drágán add a rétedet (2010) (Furry Vengeance)
  3. Szerelem és egyéb bűnök (2008) (Ljubav i drugi zlocini)
  4. Bűn és büntetlenség (2010) (Bűn és büntetlenség)

Amerikai premier:

  1. Knight and Day (Kéjjel nappal)
  2. Grown Ups (Nagyfiúk)
  3. South of the Border (Documentary)

- Jövőhét hétfőn, azaz június 28-án érkezik a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1.) bemutató. (1 perce promó az MTV Movie Awards-on!)

- Meg nem erősített hírek szerint, a Sherlock Holmes készítői Daniel Day-Lewist (kétszeres Oscar-díjas színészt) akarják megnyerni Moriarty szerepére. SH2


- Ruben Fleischer (Zombieland) fogja rendezni Mike White forgatókönyve alapján a Columbia Pictures gyártásában készülő Babe in the Woods akció-vígjátékot, melyet Matthew Tolmach és Doug Belgrad jelentettek be.

A történet egy lányról szól, akit miután felvesznek a Yale-re a New Jerseyi csőcselék céljává válik.

- Cameron Crowe a 2005-ös Elizabethtown után ismét filmet rendez, méghozzá a We Bought a Zoo (Vettünk egy állatkertet) című adaptációt, ami Benjamin Mee életrajzi emlékein alapul majd. A 20th Century Fox égisze alatt készülő produkciót 2011. december 23-án mutaják be az amerikai mozikban, melynek a főszerepére Matt Damon szerződött le.

A forgatókönyvet Aline Brosh McKenna készítette, amit Crowe saját szájíze szerint dolgoz át, hogy jobban passzoljon a stílusához.

A film alapját Benjamin Mee emlékiratai képezik, mely szerint Mee és családja minden vagyonát egy lepusztult állatkertre költi, ami 200 egzotikus állatnak ad otthont. Eközben rákban haldokló feleségéről is gondoskodnia kellett.

- Néhány nappal ezelőtt kezdődött a Kalandférgek harmadik részének forgatása, mely A Very Harold and Kumar Christmas címet kapta. A Moviefone információi szerint Neil Patrick Harris is visszatér a folytatásba, ezt a hírt maga Harris erősítette meg, a Hupikék törpikék forgatásán. Egyenlőre, az még nem világos, hogy hogyan is fog visszatérni.

Ja, és megosztotta a világgal azt is, hogy 3D-ben készül az alkotás.

- A Disney megerősítette, hogy John Lasseter (Cars, Toy Story, A Bug's Life) és Brad Lewis rendezésében fog elkészülni a Verdák 2, mely 2011 június 25-én kerül az amerikai mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684839007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása