hírek röviden 06.19

Címkék: hírekröviden

2010.06.19. 21:34

- Imogen Poots (Solitary Man, 28 Weeks Later) brit színésznő kapta a Frászkarika (Fright Night) remake női főszerepét, adta hírül a Heat Vision. Poots, Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette, David Tennant és Christopher Mintz-Plasse mellé szerződött le.

A film középpontjában egy tini (Yelchin) áll,  akinek meggyőződése, hogy az új szomszédja (Farrell) egy vámpír.


- Anthony Anderson és Mariella Jaffe csatlakozott a Sikoly 4 (Scre4m) stábjához.



- Az Universal Pictures bejelentette, hogy Vernon Smith rendezésében készül a Business Trip című vígjáték, melyhez Leslie Mann szerződött le. A peodukció Judd Apatow felügyelete alatt fog elkészülni, aki egyébként Mann férje. További szerepekben River Gareth , Jourdan Gibson és Richard C. Jones lesz látható. Az alkotás 2011- ben kerül az amerikai mozikba.

A történet szerint egy csapat nő, elmegy egy üzleti útra, ahol mindennel foglalkoznak, csak azzal nem amivel kéne, természetesen ez a cég számláját terheli.

- Demi Moore is csatlakozott a Margin Call stábjához.

- Oliver Parker rendezésében készül a Johnny English 2, melynek a stábjához Daniel Kaluuya csatlakozott.

- Peter Facinelli forgatókönyve alapján fog elkészülni a Loosies című indie film, melyhez Vincent Gallos és Michael Madsen szerződött le. Egyébként Facinelli is szerepelni fog a filmben.

- Wendy Crewson is benne lesz a Winnie című biopicben. Terrence Howard és Jennifer Hudson korábban már leszerződött a főszerepre.

- A Toy Story 3 rendezője, Lee Unkrich, az MSN-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy egyenlőre nincs tervben a negyedik rész, viszont nem maraduk Toy Story nélkül jövőre sem, merthogy 2011 június 24-én érkezik a Verdák 2 és előtte bemutatásra kerül egy Toy Story rövidfilm.

"...we know that people love the characters, love Woody and Buzz, and would hate to say good-bye to them completely," Unkrich said. "I don't know that there would ever be a '[Toy Story] 4.' We don't have any plans for one -- but we are trying to find ways to keep the characters alive. We have announced we're going to do a short film in front of 'Cars 2' that uses the 'Toy Story' characters. We're going to keep them alive; they're not going away forever."

- The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader logó

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr864838974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása