hírek röviden 06.18

Címkék: hírekröviden

2010.06.18. 11:11

- A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Disney szerezte meg Allan Loeb (Wall Street: Money Never Sleeps) egynlőre cím nélkül futó forgatókönyvét, melyhez Bradley Coopert szerződtették le a főszerepre.

A történet egy baseball játékosról szól, aki miután megsérül, egy idősek otthonában talál szállást, ahol egy idős baseball-guru segít neki a visszatérésben.

- Benjamin Walker (A dicsőség zászlaja) szerepet vállalhat Matthew Vaughn (Kick-Ass) új X-Men-jében, ahol Henry "Hank" McCoy (Beast) karakterét alakíthatja majd.

- Michael Fassbender (Akvárium) esélyes Erik Lensherr szerepére, akiből aztán  a fiatal Magneto válik.

- Spielberg megtalálta a szereplőit a War Horse I. világháborús drámájához. A főszerepet a híresztelésekkel elletntétben nem Eddie Redmayne kapta, hanem egy ismeretlen ifjú, Jeremy Irvine. Az ő szülei Emily Watson (Az ajánlat, Miss Potter) és Peter Mullan (Az utolsó légió, Young Adam) lesznek. Mellettük David Thewlis, Benedict Cumberbatch, Niels Arestrup, Nicolas Bro, David Kross, Leonard Carow, Rainer Bock, Robert Emms, Patrick Kennedy, Tom Hiddleston és Stephen Graham is benne lesz a produkcióban. A DreamWorks Pictures gyártásában 2011 augusztus 10-én kerül az amerikai mozikba Lee Hall forgatókönyve alapján, Steven Spielberg rendezésében.

Egyébként az alkotás, Michael Morpurgo - War Horse adaptációja lesz.


- Leonardo DiCaprio fogja eljátszani a főszerepet Clint Eastwood J. Edgar Hoover-ről szóló életrajzi drámájában. A forgatókönyvet Dustin Lance Black (Milk) írja.


- Lauren Graham (Szívek szállodája) is benne lesz a Sikoly 4-ben (Scre4m), ezt maga erősítette meg a tegnap esti The Tonight Show-ban. A filmben Emma Roberts anyját, Kate-et fogja alakítani, aki Sidney (Neve Campbell) unokatestvére.

- Rachel McAdams és Channing Tatum lesznek a főszereplői a Spyglass romantikus vígjátékának, a The Vow-nak, amely Michael Sucsy rendezésében fog elkészülni. A forgatókönyvet Michael Sucsy, Abby Kohn  és Marc Silverstein írták, a film 2012-ben kerülhet az amerikai mozikba.

A produkció igaz történet alapján készül, mely szerint egy házaspár, Kim  és Krickitt Carpenter autóbalesetet szenved. A feleség kómába esik, akit férje ápol ezalatt. Amikor a nő felébred, a házasságával kapcsolatban semmire sem emlékszik, tehát férj megpróbálja újra megnyerni a szívét.

A forgatás augusztusban kezdődik Chicagoban és Torontoban.

http://img5.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8232161_bd4be6851036632ee85bf929bd707e23_m.jpg

- A The Other Guys magyar címe Pancser police lett, hazai premier: szeptember 30.; forgalmazza az InterCom.

- Alexander Skarsgard (True Blood) is leszerződött a Battleship című háborús akció-kalandfilmhez, mely Peter Berg rendezésében fog elkészülni, Jon Hoeber és Erich Hoeber forgatókönyve alapján. További szerepekben Taylor Giccs, Joel William Gonzales és Tom Arnold lesz látható. A film , amit 2012 május 18-án küldenek az amerikai mozikba egy nemzetközi flottáról szól, akik túlvilági lények hajóhadával küzdenek meg.

- Rose Byrne, Matt Lucas, Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Dianne Wiest, Ellie Kemper és Chris O'Dowd lesz a Bridesmaid című vígjáték főszereplője, mely Annie Mumolo és Kristen Wiig forgatókönyve alapján Paul Feig  rendezésében fog elkészülni a Universal Pictures égisze alatt. Egyébként az alkotás Judd Apatow produceri felügyelete alatt készül. Amerikai premier 2011 május 13.

- A 20th Century Fox  Don Cheadle-t és Freida Pinto-t szeretné meggyőzni a Planet of the Apes (Majmok bolygója) rebootba.
A Rupert Wyatt rendezésében készülő mozihoz, korábban már leszerződött James Franco (Pókember). A filmet 2011 június 24-én küldik az amerikai mozikba.


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr824838968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.06.18. 11:59:09

Ez aztán cím...,mindegy a film lényeges :)

Luke 2010.06.18. 13:51:06

Kíváncsi lennék, ki találj ki ezeket a fantasztikus magyar címeket.:D Csak a közelmúltból: Ha/Ver, Drágán add a rétedet, Exférj újratöltve, de ez mindegyiket felülmúlja.:D

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.18. 16:58:11

Pancser police, muhaha:D Hát erről muszáj megemlékeznem pár sorban:D

Ismeretlen_111223 2010.06.18. 17:01:19

@Koimbra szeptember 30-ig változhat, de most egyenlőre ezen a címen fut!
süti beállítások módosítása