Kazuo Ishiguro magyarul Ne engedj el címmel megjelent regényen alapul a történet, melyben Keira Knightley, Carey Mulligan és Andrew Garfield lesz látható. A Fox Searchlight Pictures gyártásában október 1-én kerül az amerikai mozikba limitáltan. A produkciót Alex Garland  forgatókönyve alapján Mark Romanek vezényelte le.

Hivatalos tartalom: A regénynek nem a sztorija különleges - három barát, pontosabban egy bizarr szerelmi háromszög története -, hanem a helyszíne: egy különleges elitiskolában játszódik. Kathy H. az iskolaéveire emlékezve idézi fel kapcsolatát az örök vesztes Tommyval és Ruthszal. Az iskola látszólag olyan, mint a legkiválóbb angol oktatási intézmények, egy elrejtett és óvott Eton, ahol azonban senki sem az, akinek látszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684838950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása