A mozikból kimaradt és a magyar címe sem az igazi, ennek ellenére kíváncsian várjuk Kevin Smith és Bruce Willis közös produkcióját, amely talán exhumálhatja a 80-as, 90-es években megboldogult zsarufilm stílusát.

Jimmy Monroe és Paul Hodges rendőrök pisztolyt szegeznek a fegyverrel fenyegetőző gyilkosra. Megegyeznek, hogy háromra lőnek. De várjunk: ez azt jelenti, hogy „Egy, két, és lő háromra, vagy egy, két, hár, és lő?” A pofonoknál már csak a poénok szólnak nagyobbat (vagy fordítva?) ebben az odamondogatós és fordulatos akcióvígjátékban, amelyben az akciósztár Bruce Willis és Tracy Morgan komikus egy se veled, se nélküled zsarupárost alakít. A történet szálait Kevin Smith rendező (Shop Stop, Képtelen képregény) szövi, aki rendesen beküldi a dolgok sűrűjébe a két brooklyni zsarut: miközben az értékes baseballkártyát keresik, amelynek eladásából Jimmy a lánya esküvői költségeit fedezte volna, belekeverednek a kábítószer-maffia háborúskodásába. Úgyhogy nevetésre és izgalmakra felkészülni, mert jön a két száj- és pisztolyhős!

A Két kopper (Cop Out) 2010. július 28-án érkezik DVD-n és BD-n a ProVideo forgalmazásában. A filmet mindkét kiadvány eredeti (2.40:1) képarányban, DVD-n DD5.1-es magyar és angol, BD-n DD5.1-es magyar és dts-HD MA 5.1-es angol hang, továbbá magyar és angol felirat kíséretében tartalmazza. A DVD-n extraként megnézhetünk néhány kimaradt jelenetet magyar felirattal, míg a BD a következő extrákat kínálja majd, szintén magyar felirattal:

* MAXIMÁLIS MOZIÉLMÉNY KEVIN SMITH ÉS SEANN WILLIAM SCOTT KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
o Több mint egyórányi eddig sosem látott bővített és kimaradt jelenet
o Kép-a-képben pillanatok Kevin Smith és Seann William Scott (Sz**házi betörő) közreműködésével
o Kevin Smith Két kopper-kalauza
o A sz**házi betörő életbölcsességei
o Tények és érdekességek a filmről és egyéb hasznos... vagy totálisan haszontalan információk

forrás: www.dvdextra.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr814838947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.06.16. 20:02:00

Örülök neki!
süti beállítások módosítása