Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Steve Coogan,  Ray Stevenson, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Rob Riggle és Damon Wayans Jr. lesz a főszereplője a The Other Guys (A másik fickó) című rendőrös vígjátéknak. A produkciót Adam McKay rendezte, aki pár korábbi Ferrell-vígjátéknál már dirigált (Tesó-tusa, Taplógáz).

A történet két New York-i nyomozóról szól (Ferrell és Wahlberg), akik ki nem állhatják egymást, ennek ellenére egymás mellé osztják őket. Egy dolog azonban közös bennük, hogy mindketten bálványozzák és irigylik a rendőrség két szuperzsaruját, Danson (Dwayne Johnson) és Highsmith (Samuel L. Jackson) nyomozót. Egy véletlen folytán lehetőségük nyílik a két nyomozó nyomdokába lépni, azonban nem minden úgy sül el, ahogy azt eltervezték.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr214838879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.06.05. 16:24:07

Eva Mende? Eva Mendes,figyelj oda :P

Ismeretlen_111223 2010.06.05. 16:42:07

@Isu jav. köszi
süti beállítások módosítása