hírek röviden 06.04

Címkék: hírekröviden

2010.06.04. 12:20

- Neal McDonough (Desperate Housewives, Forever Strong) a S.H.I.E.L.D. ügynök Dum Dum Dugant fogja életre kelteni az Amerika Kapitány mozifilmben.

- A Heat Vision jelentése szerint Jeremy Renner (The Hurt Locker) lehet Sólyomszem a The Avengers-ben.


- TheWrap értesülései szerint Daniel Craig lesz a főszereplője a A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) amerikai verziójának, mely a Columbia Pictures (Sony) égisze alatt fog elkészülni, Steve Zaillian forgatókönyve alapján David Fincher rendezésében.


- az Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres (The Rebound) című romantikus vígjáték bemutatója július 22. Forgalmazza: Budapest Film

- Hank Azaria on location for "Smurfs" in New York City - 06/01/2010

- a Shrek a vége, fuss el véle magyar honlapja

- a Toy Story 3 magyar honlapja

- Az Alice Csodaországban, a Csipkerózsika, a Hamupipőke és az Óz, a nagy varázsló után Hófehérke (The Brothers Grimm: Snow White) is megkapja a filmadaptációját, melynek Melisa Wallack írta a forgatókönyvét. A produkció Brett Ratner produceri felügyelete alatt fog elkészülni. Érdekesség, hogy törpök helyett rablók lesznek, és egy sárkánnyal is találkozhatunk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr124838865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása