hírek röviden 05.28

Címkék: hírekröviden

2010.05.28. 14:00

- Emma Roberts (Valentine's Day, Nancy Drew, Hotel for Dogs) is benne lesz a Sikoly 4-ben (Scre4m), és egy Jill nevű karaktert fog alakítani.
A forgatás júniusban kzdődik Michiganben.

- James McAvoy (Wanted) játszhatja a fiatal Charles Xaviert az X-Men: First Class-ban. A produkciót Matthew Vaughn (Ha/Ver) rendezi, és a tervek szerint 2011 június 2-án kerül az amerikai mozikba.


- Valószínűleg Bruce Willis lesz  a The Tomb című akció-dráma főszereplője, mely Antoine Fuqua rendezésében készül majd el a  Summit Entertainment égisze alatt.

Willis egy börtöntervezőt alakítana, aki miután megvalósítja a világ legszökésbiztosabb börtönét, ő maga is börtönbe kerül, méghozzá a saját maga tervezett börtönbe, de megpróbálja a lehetetlent, és megkeresi azt aki rács mögé juttatta.

Egyébként Willis és Fuqua  dolgozott már együtt, méghozzá a Nap könnyei című akción.

- Peter Sollett (Nick and Norah’s Infinite Playlist) rendezésében fog elkészülni a Marvel Studios Runaways című képregénysorozatából készült mozifilm. A Runaways-mozi forgatókönyvét maga  a képregény atyja, Brian K. Vaughn (Lost, Y: The Last Man című kéregény-sorozat) készítette Drew Pearce-szel közösen.

A történet pár tinédzserről szól, akik rájönnek, hogy szüleik gonosztevők, igazi főellenségek, ezért elmenekülnek otthonról, és közben felfedezik saját különleges képességüket.


- Tim Burton Alice Csodaországbanja belépett az 1 milliárd dollárt elért filmek táborába

- Simon Crane helyett Wayne Kramer rendezésében készülhet el a Kane & Lynch című adaptációt, melyben Bruce Willis és Jamie Foxx lesz látható.

- A Deadline New York jelentése szerint Michael Bay és a Platinum Dunes felügyelete alatt készülhet el a Tini Nindzsa Teknőcök élőszereplős változata.

- Itt egy videó a Szex és New York premierjéről

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr564838816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása