Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Christina Hendricks és Jean Smart főszereplésével a Warner Bros. Pictures október 8-án mutatja be a Life As We Know It című romantikus vígjátékát, melyet Ian Deitchman és Kristin Rusk Robinson forgatókönyve alapján Greg Berlanti rendezett.

Holly Berenson egy feltörekvő vállalkozó, míg Eric Messer egy ígéretes sportigazgató. Egy katasztrofális első randi után kiderül számukra, hogy egyetlen közös dolog sincs bennük, azt leszámítva, hogy van egy keresztlányuk, Sophie. Mikor Sophie szülei váratlanul meghalnak Holly és Eric kénytelenek félretenni egymás iránti ellenérzésüket, és meg kell találniuk a közös hangot, amíg muszáj egy fedél alatt élniük.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr984838810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása