hírek röviden 05.12

Címkék: hírekröviden

2010.05.12. 10:34

- A tegnapi hírek között számoltam Colin Farrell két új filmjéről, a Fight Night remakeről és a Horrible Bosses című vígjátékról. Ma érkezett a hír miszerint három színésszel gyarapodott a  Horrible Bosses cast-ja, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint Jason Bateman, Charlie Day ("It's Always Sunny in Philadelphia") és Jennifer Aniston is aláírt a projekthez. (IMDB szerint Paul Rudd is benne lesz a filmben)

- Jennifer Aniston és Paul Rudd lesznek a WanderLust című vígjáték főszereplői, mely Judd Apatow producerkedésével fog elkészülni. A film forgatókönyvét David Wain és Ken Marino készítette.
Egyébként Apatow, Rudd és a forgatókönyvírók már dolgoztak együtt, méghozzá a Példátlan példaképek (Role Models) című vígjátékon.

- Anthony E. Zuiker, a Helyszínelők (CSI: Crime Scene Investigation) című krimisorozat készítője elmondta, hogy mozifilmet is tervez készíteni a Helyszínelőkből.

- A Foresight Unlimited bejelentette, hogy ősszel kezdődik a Tökéletes katona negyedik részének a forgatása, melyben Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren is látható lesz. A produkció John Hyam rendezésében fog elkészülni, aki egyébként az előző részt is dirigálta. Ja, és ami még fontos, hogy az alkotás 3D-ben fog elkészülni. Azt, hogy mozi vagy csak DVD megjelenésű lesz egyenlőre nem tudni.

- Kevin Spacey és Zachary Quinto lesz a Margin Call című dráma főszereplője, melyet JC Chandor saját forgatókönyve alapján fog rendezni. A tervek szerint a forgatás ezen a nyáron kezdődik Manhattanben, és a tervek szerint szeptember 15-én kerül az amerikai mozikba.

-Don DeLillo - Cosmopolis című könyve alapján készül filmadaptáció David Cronenberg rendezésében, melynek Marion Cotillard és Colin Farrell lesznek a főszereplői.
A forgatás jövő március-május környékén kezdődik Torontóban és New Yorkban.


- John Vaillant - The Tiger: A True Story of Vengeance and Survival hamarosan megjelenő (aug. 24.) regényének adaptációja, Darren Aronofsky rendezésében fog elkészülni, melyben a  főszerepet Brad Pitt játszhatja. A produkció forgatókönyvét Guillermo Arriaga (Bábel) veti papírra.

- A The Hollywood Reporter tájékoztatása szerint Kurt Russell lesz az Undying (Halhatatlan) című thriller főszereplője, melyről csak annyit tudni, hogy Gary Whitta (The Book of Eli) írta a forgatókönyvet, és hogy a forgatás a tervek szerint idén ősszel veszi kezdetét.

- James Frey és Jobie Hughes - I Am Number Four című  sci-fi könyvének az filmadaptációjában Timothy Olyphant (The Crazies) váltja Sharlto Copleyt (District 9). A produkció Al Gough és Miles Millar forgatókönyve alapján DJ Caruso (Sasszem, Disturbia) rendezésében fog elkészülni. Olyphant mellett Alex Pettyfer, Teresa Palmer, Dianna Agron, Kevin Durand és Callan McAuliffe lesz látható.
A DreamWorks Pictures 2011. február 18-án küldi az amerikai mozikba.

- Kevin Spacey és Zachary Quinto lesz a Margin Call című dráma főszereplője, melyet JC Chandor saját forgatókönyve alapján fog rendezni. A tervek szerint a forgatás ezen a nyáron kezdődik Manhattanben, és a tervek szerint szeptember 15-én kerül az amerikai mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr194838713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása