Júniusban DVD-n, júliusban pedig BD-n is megjelenik a Farkasember című Universal-klasszikus legújabb változata, méghozzá egy 14 perccel bővített rendezői vágásban.

A Universal hátborzongató horror klasszikusa inspirálta ezt a filmet, melyben az Oscar-díjas Benicio Del Toro játssza Lawrence Talbotot, a zaklatott lelkű nemesembert, aki visszatér a családi farmra, mikor a fivére menyasszonya (Emily Blunt, Charlie Wilson háborúja) arra kéri, találja meg elveszett szerelmét. Atyjával (Anthony Hopkins, A bárányok hallgatnak) közösen Talbot elindul, hogy meglelje bátyját, de helyette egy vérszomjas bestiát talál, amely könyörtelenül irtja a környékbeli falvak lakóit, és ezzel magára vonzza Aberline (Hugo Weaving, Mátrix), a Scotland Yard rettenthetetlen felügyelőjének figyelmét. Mikor a kegyetlen teremtmény utáni hajsza rémálomba illő fordulatot vesz, Talbot kénytelen szembesülni saját rémületes végzetével.

A Farkasember bővített rendezői változatban jelenik meg DVD-n, méghozzá 2010. június 24-én (a BD-változat júliusra várható!) a Select Video forgalmazásában. A 2.990 Ft-ba kerülő kiadványon a filmet eredeti (1.85:1) képarányban, DD5.1-es magyar és angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében borzonghatjuk végig. Extraként megtekinthetünk a rendezői változatból is kimaradt jeleneteket, magyar felirattal.

forrás: www.dvdextra.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr844838670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása