hírek röviden 05.01

Címkék: hírekröviden

2010.05.01. 08:22

- A Warner Bros. Pictures kitűzte a Christopher Nolan rendezte Batman 3 megjelenési dátumát, ami  2012. július 20, tehát ez lesz Nolan második Batman filmje, ugyanis a 2008-as The Dark Night is az ő rendezésében készült.
Két héttel a Batman 3 megjelenése előtt, 2012. július 3-án a Spider-Man reboot debütál az amerikai mozikban.

- Sylvester Stallone elárulta, hogy a tervezett Rambo 5 mégsem valósul meg, de az augusztusban érkező The Expendables című akciónak biztosan lesz folytatása.

- Dianna Agron (Glee) is csatlakozott az I am Number Four című vígjáték szereplőgárdájához, melyhez korábban már leszerződött Alex Pettyfer, Sharlto Copley, Teresa Palmer, Kevin Durand és Callan McAuliffe. A James Frey és Joby Hughes ifjúsági könyvének a filmadaptációját Alfred Gough és Miles Millar (Smallville) forgatókönyve alapján D.J. Caruso (Sasszem) fogja dirigálni. A mozi producerei Michael Bay és Steven Spielberg.
A tervek szerint a DreamWorks Pictures 2011. február 18-án mutatja be az amerikai mozikban.

- A Deadline New York jelentése szerint, John Krasinski és Drew Barrymore lesz a Whales (Bálnák)  (korábbi címe: "Everybody Loves Whales") című családi kalandfilm főszereplője, mely Jack Amiel és Michael Beglerforgatókönyve alapján Ken Kwapis rendezésében fog elkészülni. A tervek szerint a forgatás ősszel kezdődik.

- Kevin James lesz a főszereplője a Here Comes the Boom akció-vígjátéknak, melynek producere Adam Sandler és Todd Garner lesz. A produkcióhoz elképzelhető, hogy Salma Hayek is csatlakozik, de ez még nem biztos.

- Ron Howard a lehetséges rendezője a Setét Torony című fantasy-nak, mely Stephen King 7 részes regénysorozatának lenne a filmadaptációja. A produkció forgatókönnyvírója Akiva Goldsman.

- A Paramount nem készíti el A híres Ron Burgundy legendája című vígjátékot, melyben Will Ferrell, Paul Rudd, Steve Carell és Christina Applegate volt látható, és amit 2004-ben mutattak be, ezt Adam McKay Twitterén közölte.

- Egyenlőre meg nem erősített hír, de elképzelhető hogy Tommy Lee Jones benne lesz az Amerika Kapitány mozifilmben.

- A tervek szerint jövő év tavaszán indulhat a G.I Joe második részének forgatása, ez mind Lorenzo di Bonaventura szerint.

- John Singlet (Abduction) rendezésében fog elkészülni a Layover című akció-thriller, melynek  Jay Longino és Michael Browning írta a forgatókönyvét.

- Nem Matthew Vaughn fogja rendezni az X-Men: First Class-t.

- 2012-ben jöhet a District 9 második része - ezt Sharlto Copley a District 9 főszereplője árulta el, és az is lehet hogy nem folytatás, hanem előzményfilm lesz.

- A Mel Gibson nélkül készülő Max Max: Fury Road egyik szereplője elmondta, hogy a folytatást 3D-ben is lehet majd nézni a mozikban, ugyanis 3D-ssé konvertálják.

- A Gyalogáldozat (Gambit) című akció-vígjátékot 1966-ban mutatták be, és a Deadline Hollywood információi szerint Doug Liman rendezheti a feldolgozást.
Az eredeti filmben Michael Caine játszotta a címszerepet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr124838630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása