DVD megjelenés: Kilenc

Címkék: nine dvd megjelenések

2010.04.30. 08:58

Federico Fellini 8 és 1/2-e inspirálta azt a színpadi musicalt, melyből Rob Marshall, az Oscar-díjas Chicago rendezője forgatott sztárokkal telezsúfolt zenés filmet.

A világhírű filmrendező, Guido Contini (Daniel Day-Lewis) élete válságba jut szakmai és magánéleti problémái súlya alatt. Egyensúlyt kell teremtenie az életében részt vevő fontos nők: felesége (Marion Cotillard), szeretője (Penélope Cruz), múzsája (Nicole Kidman), jelmeztervező bizalmasa (Judi Dench), egy amerikai divatújságíró (Kate Hudson), ifjúkori szexbálványa (Fergie) és anyja (Sophia Loren) között. A hat Oscar-díjat besöprő Chicago című musical rendezőjét, Rob Marshallt ezúttal Federico Fellini 8 és ½ című remekműve ihlette. Az öt Tony-díjat nyert Broadway-musicalt ültette át filmvászonra ragyogó szereposztással, látványos koreográfiával és fülbemászó zenékkel.

Előző hírünkkel szemben a Kilenc nem digipackban, hanem amaray + slipcase kiszerelésben jelenik meg, viszont új grafikával, mindez 2010. május 27-én várható, méghozzá a Budapest Film forgalmazásában. A 2.990 Ft-ba kerülő kiadványon a filmet eredeti (2.35:1) képaránnyal, DD5.1-es magyar és angol hanggal, valamint magyar felirattal élvezhetjük. Az extra változatként hirdetett megjelenés nevéhez híven rengeteg bónuszt kínál majd:

* Mozielőzetes
* Az utánozhatatlan Daniel Day Lewis
* Nők a „Kilenc”-ben
* A rendező, Rob Marshall
* A „Kilenc” látványvilága
* Táncosok a „Kilenc”-ben
* A „Cinema Italiano” koreográfiája
*  A „Be Italian” koreográfiája
* A „Cinema Italiano” készítése
* Videoklip: Take It All, Cinema Italiano, Unusual Way

forrás: www.dvdextra.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr844838622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása