hírek röviden 04.23.

Címkék: hírekröviden

2010.04.23. 08:29

- A Walt Disney Studios elnöke Rich Ross ma jelentette be, hogy a Szörny RT. (Monsters, Inc.) folytatása 2012. november 16-án érkezik, míg előtte 2012. június 15-én a Brave  (mely korábban The Bear and the Bow címen futott) című animáció debütálhat a vásznakon, Reese Witherspoon, Billy Connolly, Emma Thompson és Julie Walters szinkronhangjával. Ja, és teremészetesen mindkét animáció 3D-ben érkezik.

 

- A Paramount Pictures bejelentette Az utolsó léghajlító (The Last Airbender) utólagos 3D-ssé konvertálását...

- A Marvel Studios szeretné a második-harmadik vonalba tartozó hősök megjelenését a filmvásznakon, tehát Dr. Strange, Ka-Zar, Luke Cage, Dazzler, illetve a Power Pack csapatot szeretné a mozikba küldeni.

-A Variety értesülései szerint a Sony Pictures úgy döntött, hogy a Michel Gondry rendezte  Green Hornet (Zöld Lódarázs) moziváltozatát a 3D-ssé való konvertálás miatt december 22-ről január 14-re tolja.

További hír még hogy a Priest január 14. helyett március 4-én kerül a mozikba.


- A Heat Vision és a Variety tájékoztatása szerint, a Tébolyultak (The Crazies) rendezője, Breck Eisner fogja dirigálni az Escape From New York (Menekülés New Yorkból) című sci-fi-kaland remake-et, melynek a szkriptjét Ken Nolan, David Kajganich és Allan Loeb (21, Tőzsdecápák 2) készítették. A produkció New Line Cinema (Warner Bros.) égisze alatt fog elkészülni, és a tervek szerint 2011-ben debütálhat a vásznakon.
Az 1981-es, eredeti film forgatókönyvírója és rendezője John Carpenter, a főszereplője pedig Kurt Russell volt.

Az eredeti produkció hivatalos tartaloma:  Manhattan immár fallal körülvett börtönsziget, ahonnan a szökés gyakorlatilag lehetetlen. Amikor az Egyesült Államok elnöki különgépe éppen a tiltott zóna közepén jár szerencsétlenül, nincs ember, aki bemenne a rabok kezére jutott elnökért, hogy biztonságba helyezze. Illetve egy mégis akad: a volt kommandós, jelenleg elítélt Snake Plissken, aki a szabadulásáért cserébe hajlandó kockára tenni az életét. És a határidő záros voltára a biztonsági rendszabályként a bőre alá beépített időzített bomba ketyegése emlékezteti...

- Resident Evil: Afterlife Set Visit

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr544838568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása