hírek röviden 04.22

Címkék: hírekröviden

2010.04.22. 11:00

2010. április 22., csütörtöktől a mozikban:
- Brooklyn mélyén (Brooklyn's Finest)
- Minden kút Rómába vezet
- Cápák IMAX 3D
- Micmacs - (N)agyban megy a kavarás (Micmacs - A tire-larigot)
- Vigyázat ehető! - a francia bioforradalom  (2009) (Nos enfants nous accuseront)
- Rec 2
- 9

- Az Alkonyat-Napfogyatkozás hivatalos magyar honlapja

- A The Wrap értesülése szerint Clive Owen és Patrick Alessandrin rendező kiszállt a Protection című akció-thrillerből, ám Owen helyére Dwayne Johnson (The Other Guy, Faster) érkezett.
A produkció forgatókönyvét Brandon Noonan írta.

- A Heat Vision értesülései szerint Teresa Palmer (The Sorcerer's Apprentice, Mad Max: Fury Road) csatlakozott Sharlto Copley és Alex Pettyfer mellé az I am Number Four című, James Frey és Joby Hughes ifjúsági könyvének a filmadaptációjához, melyet Alfred Gough és Miles Millar (Smallville) forgatókönyve alapján D.J. Caruso (Sasszem) fog dirigálni. A mozi producerei Michael Bay és Steven Spielberg.
A tervek szerint a DreamWorks Pictures 2011. február 18-án mutatja be az amerikai mozikban.

- A The Hollywood Reporter értesülései szerint, Juno Temple, AnnaSophia Robb, Chris Coy és Kyle Gallner után Leslie Mann és Kate Bosworth is csatlakozott a  Goodnight Moon című  félig önéletrajzi ihletésű drámához.
A forgatás vasárnap veszi kezdetét.

- A Rémálom az Elm utcában és a Szex és New York 2 R-es korhatárbesorolást kapott.

- A Showbiz411 értesülései szerint Will Smith, Tommy Lee Jones és a rendező Barry Sonnenfeld is benne van a Man in Black harmadik részének elkészítésében, ezt maga a rendező Sonnenfeld erősítette meg, aki azt is hozzátette hogy már csak a forgatókönyvre vár, hogy dolgozni kezdhessen. A mozi "természetesen" 3D-ben érkezne.

- Will Smith a Men in Black harmadik része mellett a Bad Boys harmadik epizódjában is benne lenne, ugyanis Martin Lawrence az MTV News-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy Jerry Bruckheimer fogja eldönteni, hogy mikor kezdődhet a Bad Boys 3 forgatása.  A produkció forgatókönyvét már el is kezdte Peter Craig.

- Úgy néz ki, hogy nem lesz Péntek 13 II, ugyanis Brad Fuller producer a twitterén keresztül üzent a nyilvánosságnak, miszerint halott a projekt.

- Emma Roberts és Freddie Highmore csatlakozott a Homework című romantikus vígjáték szereplőgárdájához, Michael Angarano, Alicia Silverstone, Elizabeth Reaser, Blair Underwood, Sam Robards és Rita Wilson mellé. A mozi forgatókönyvírója és egyben a rendezője Gavin Wiesen, akinek ez az első nagyjátékfilmje.
A produkció forgatása jelenleg New Yorkban zajlik .

- Ilyen a formám (The Back-Up Plan) (Jennifer Lopez Talks to Yahoo!)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr634838558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása