Nem biztos, hogy volt már rá példa a filmtörténelemben, hogy valaki ugyanazon a hétvégén egy Arany Málnát és egy Oscar-díjat is bezsákolhasson: ráadásul Sandra Bullock mindkettőt át is vette személyesen. Ez a hír a Málnás filmről szól...

Steve (Bradley Cooper) már kijózanodott, Mary (a friss Oscar-díjas Sandra Bullock) viszont meg van részegülve az előző napi randitól. Ő úgy érzi, megtalálta álmai hercegét, Steve azonban igyekszik elfelejteni a kínos estét. A kissé túlkoros fruska nem teketóriázik, utánaered a híradós operatőrnek, hogy meggyőzze róla, ők ketten végérvényesen összetartoznak. Steve nem túl boldog tőle, hogy a nő (elmaradhatatlan piros csizmácskáiban) váratlanul (írd és mondd) beesik a forgatásra. És ha már beesett, Maryből sztori lesz… talán még love story is.

Az Ő a megoldás (All about Steve) a mozikat elkerülve 2010. május 19-én érkezik DVD-n az InterCom forgalmazásában. A kiadvány a filmet eredeti (1.85:1) képaránnyal, DD5.1-es magyar és angol hanggal, valamint magyar és angol felirattal kínálja a következő, magyar feliratos extrák kíséretében:

* Kimaradt és alternatív jelenetek
* Bakiparádé


Nem biztos, hogy volt már rá példa a filmtörténelemben, hogy valaki ugyanazon a hétvégén egy Arany Málnát és egy Oscar-díjat is bezsákolhasson. Íme a júniusban megjelenő Oscar-díjas A szív bajnokai borítója:

forrás: www.dvdextra.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr354838563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása