hírek röviden 04.21

Címkék: hírekröviden

2010.04.21. 12:48

- Reese Witherspoon lesz a Brightlight Pictures és a Rhombus Media,  Under the Bridge (A híd alatt) című drámájának főszereplője, mely Rebecca Godfrey 2005-ben megjelent azonos című könyvén alapszik.

- A Dinner for Schmucks magyar címe: Gyógyegér vacsorára. A tervezett hazai premier: szeptember 16.

- Az Universal Pictures Rob Letterman-t (Cápamese, Szörnyek az űrlények ellen) szerződtette a Stretch Armstrong rendezői posztjára, majd azt is elárulták, hogy Nicholas Stoller (Lepattintva, Az igenember) fogja átírni az eredeti forgatókönyvet, melyet Steve Oedekerk készített.
A Stretch Armstrong 3D című Hasbro játékfigura alapján készült mozit, melyben Taylor Lautner ("Twilight") lesz látható a főszerepben valamikor 2012-ben fog debütálni a mozikban.

Stretch Armstrong egy Hasbro akciófigura, ami az 1970-es években volt igazán népszerű.

- A Napfogyatkozás hivatalos magyar mozipremierje június 30.-án lesz, ám előtte június 8-án érkezik a filmzene melynek egyenlőre nincs Track-listája.

- A Lost sztárja, Daniel Dae Kim csatlakozott Samuel L. Jackson és Kellan Lutz mellé a Deathgames című akció-thrillerbe, mely a Motion Picture Corporation of America égisze alatt készül el.
A  forgatás jövő hónapban Louisianában.

- Wally Pfister, a Batman: Kezdődik és A sötét lovag operatőre a Cinematical árulta el, hogy a soron következő Batman 3 valószínűleg nem lesz 3D-s.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr404838551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása