hírek röviden 04.17

Címkék: hírekröviden

2010.04.17. 18:13

- A Walt Disney Pictures értesülései szerint Sam Claflin csatlakozott a Karib-tenger kalózai 4 részének szereplőgárdájához. Calfin egy Philip nevű fiatal misszionáriust fog megformálni, akinek a szerepe kulcsfontosságú lesz.
A forgatás június elején veszik kezdetét, Hawaii-on, Nagy-Britanniában és Los Angelesben.


- A Dimension Films megerősítette, hogy a Sikoly 4 (Scream 4) forgatása június közepén kezdődik Ann Arbor környékén.

- A Vamps című vámpíros romantikus-horrort várhatóan júniusban kezdik el forgatni Alicia Silverstone, Krysten Ritter és Sigourney Weaver főszereplésével.

- Április 23-án (jövő hét péntek), az Oprah Showban fog debütálni a végső Twilight 'Eclipse' bemutató!

-  A Jonah Hex első előzetesét április 30-án fogják bemutatni a Rémálom az Elm utcában (A Nightmare on Elm Street) amerikai premiere előtt. Főbb szerepekben Megan Fox, Josh Brolin, Michael Fassbender, John Malkovich, Michael Shannon, Julia Jones, Will Arnett és Aidan Quinn lesz látható. Amerikai bemutató: 2010. június 18.

- A 20th Century Fox bejelentette, hogy a Machete című thrillert szeptember 03-án mutatja be az amerikai mozikban, Ethan Maniquis és Robert Rodriguez rendezésében. Főbb szerepekben  Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro, Lindsay Lohan, Daryl Sabara, Cheech Marin és Jeff Fahey lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr524838531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása