hírek röviden 04.14

Címkék: hírekröviden

2010.04.14. 01:04

- Új digitális 3D termek a Palace hálózatában!
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy több héten át zajló munka és tesztelés után a mai napon három új digitális 3D termet adtunk át a Nagyközönségnek, mellyel immár mind a 8 budapesti Palace moziban  átélhető e mozitechnikai megújulást jelentő csoda!

Az 5 már megkedvelt és jól megszokott helyszín 6 digitális terme után a Palace Duna Plaza, Pólus Center és Eurocenter mozik is bemutathatják Vendégeinknek a jövő moziélményét!

Teszteld le Te is! Légy az elsők között és nézd meg az év egyik legjobban várt 3D filmjét a Titánok Harcát a három új teremben már csütörtökön!

Érdekel a digitális 3D technika? Maradj velünk és hívd meg ismerőseidet is, mert hamarosan még több információt osztunk meg erről!

forrás: Palace Cinemas Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr254838517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása