hírek röviden 04.14.

Címkék: hírekröviden

2010.04.14. 08:03

- A Variety és a Movieline értesülései szerint Hugh Jackman, Alicia Silverstone és Olivia Wilde is csatlakozott a The Weinstein Company, Butter című vígjátékhoz, melyhez korábban már aláírt Jennifer Garner, Ty Burrell, Yara Shahidi és Ashley Greene. A produkciót Jason Micallef forgatókönyve alapján Jim Field Smith rendezi.
A forgatás még ebben a hónapban kezdetét veszi.

- Az Entertainment Weekly értesülései szerint Rachel Weisz lesz a főszereplője a Jackie című életrajzi filmnek, mely Kennedy elnök meggyilkolását követő időszakot dolgozza fel. A produkciót Noah Oppenheim forgatókönve alapján Weisz vőlegénye, Darren Aronofsky fogja rendezni.


- A Deadline New York értesülése szerint Joss Whedon rendezheti a The Avengers-t Zak Penn forgatókönyve alapján. A produkció 2012. május 04-én kerül az amerikai mozikba, Jeremy Renner, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Edward Norton, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Tom Hiddleston főszereplésével.

- Pár nappal ezelőtt érkezett a hír, miszerint Logan Lerman (Rémségek cirkusza) lesz Peter Parker a Pókember rebootban, erre ma az IESB.net értesülése szerint Josh Hutcherson (Journey to the Center of the Earth , Cirque du Freak: A Vampire's Assistant,  The Kids Are All Right) is esélyes Pókember szerepére.

A produkció rendezője Marc Webb, a film a Untitled Spider-Man Reboot címet kapta, amerikai premier 2012. július 03.

 

- A The Hollywood Reporter értesülései szerint Andrew Klavan - Homelanders című ifjúsági regénysorozata filmes jogainak megszerzéséért a Summit Entertainment folytat tárgyalásokat.
A szerző eddig két regényt jelentetett meg: 1) The Homelanders: The Last Thing I Remember (tavaly) 2) The Homelanders: The Long Way Home (idén februárban), a harmadik a tervek szerint novemberben érkezik.

- A Heat Vision értesülései szerint Sharlto Copley (District 9, The A-Team) csatlakozott Alex Pettyfer mellé az I am Number Four című, James Frey és Joby Hughes ifjúsági könyvének a filmadaptációjához, melyet Alfred Gough és Miles Millar (Smallville) forgatókönyve alapján D.J. Caruso (Sasszem) fog dirigálni. A mozi producerei Michael Bay és Steven Spielberg.
A tervek szerint a DreamWorks Pictures 2011. február 18-án mutatja be az amerikai mozikban.

 

- A Pajiba értesülései szerint James Mangold rendezheti a Namath című életrajzi filmet, mely Broadway Joe Namath-ról fog szólni, és Jake Gyllenhaal lesz a főszereplője.

 

- Robin Hood hivatalos weboldal (katt a képre)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr914838520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása