Megérkezett a magyar nyelvű előzetes Az Őrzők legendája című Warner Bros. fantasy-hoz, melyet szeptember 24-én mutatnak be az amerikai mozikban 3D-ben.  A produkciót Emil Stern és John Orloff forgatókönyve alapján Zack Snyder (Watchmen,300) rendezte.

A mozi Kathryn Lasky's 15 darabból álló bestseller-sorozatából készült adaptációja lesz, és az első három könyvet dolgozza fel. Egyébként a könyv eredeti címe Guardians of Ga'Hoole, de ezt a Warner Bros. hogy könnyebb legyen megjegyezni megváltoztatta.
Szinkronhangok Emily Barclay, Abbie Cornish, Emilie de Ravin, Ryan Kwanten, Jay Laga'aia, Miriam Margolyes, Helen Mirren, Sam Neill, Richard Roxburgh, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Hugo Weaving és David Wenham.

Hazai mozi premier: 2010. október

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr604838509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása