hírek röviden 04.09

Címkék: hírekröviden

2010.04.09. 08:04

- A Step Up 3D magyar premierje augusztus 26-án lesz.

- Juan Carlos Fresnadillo (Intacto, 28 héttel később) rendezésében készül el az Intruders című thriller, melyhez Clive Owen és Daniel Brühl szerződött le.
A forgatás a tervek szerint júniusban kezdődik Londonban és Madridban.

- A Universal Pictures zöld utat adott a Johnny English 2-nek. Hamish McColl (Mr. Bean nyaral) forgatókönyve alapján Oliver Parker (St. Trinian - Nem apácazárda) fogja rendezni a produkciót.
A tervek szerint a második rész forgatása augusztusban kezdődik, a bemutató 2011-ben várható.

- A Deadline Hollywood értesülései szerint Jason Statham és Mickey Rourke szerződött le a Tony Scott rendezésében készülő, Potzdamer Platz című akciófilmbe. Buddy Giovinazzo vetette papírra a forgtókönyvet, ám ezt késöbb David Scinto és Louis Mellis egy-két helyen megváltoztatta.

- Selena Gomez és Leighton Meester (Gossip Girl) után a Variety értesülései szerint, Katie Cassidy (Melrose Place, A Nightmare on Elm Street) és Andie MacDowell csatlakoztak a Monte Carlo című vígjáték stábjához.
A produkció forgatása jövő hónapban kezdődik Monacóban, Budapesten és Párizsban.

- A The Hollywood Reporter értesülései szerint Kellan Lutz, James Brolin és Jane Seymour után Mandy Moore is csalakozott a Love, Wedding, Marriage című filmhez. A produkció címét elképzelhető hogy megváltoztatják Keep It Together-re.  
A romantikus vígjátékot a tervek szerint április 19-én kezdik el forgatni Louisianaban.

- A The Hollywood Reporte értesülései szerint Martin Lawrence, Brandon T. Jackson és Jessica Lucas hármas után, újabb négy színész írt alá a Gagyi mami harmadik részéhez, mely a Big Mommas: Like Father, Like Son címet kapta. Név szerint Faizon Love, Emily Rios, Portia Doubleday és Michelle Ang. Matthew Fogel és Randi Mayem Singer forgatókönyve alapján a produkciót a második rész rendezője,  John Whitesell rendezi.
A forgatás ebben a hónapban veszi kezdetét Atlantában.

- Risky Business értesülései szerint Ashley Greene ("The Twilight Saga") csatlakozott a The Weinstein Company Butter című vígjátékához. Jason Micallef szkriptje alapján a produkciót Jim Field Smith (Túl jó nő a csajom) készíti. A filmhez korábban már aláírt Jennifer Garner, Kate Hudson, Ty Burrell és Rob Corddry.
A forgatás a jövő héten kezdődik Louisianában.

- Toy Story 3D (Meet Ken) jelenet

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr554838486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása