hírek röviden 03.31

Címkék: hírekröviden

2010.03.31. 22:34

-  A New Line / Warner Bros. remake-et készít a Benjamin közlegény (Private Benjamin) című 1980-as vígjátékból, melyben Anna Faris lesz a főszereplő. A forgatókönyvet Amy Talkington írja, a projekt producere Mark Gordon.

- Az Entertainment Weekly értesülései szerint Andy Samberg ("Saturday Night Live") és Zachary Quinto (Heroes) szerződött le Anna Faris, Chris Evans, Matt Bomer és Ari Graynor mellé a New Regency What’s Your Number? című romantikus vígjátékba. A forgatás a tervek szerint májusban kezdődik.

- A Variety értesülése szerint Stephen Dorff is csatlakozott Henry Cavill, Freida Pinto, Mickey Rourke és Kellan Lutz mellé a War of Gods című filmbe. A produkciót Charley Parlapanides és Vlas Parlapanides forgatókönyve alapjánTarsem Singh rendezi. A forgatás a tervek szerint áprilisban kezdődik Montrealban. A mozi amerikai bemutatója 2011. november 11-én lesz esedékes az Universal Pictures égisze alatt.

A Risky Business értesülései szerint a Paramount Pictures Brian Gatewood-ot és Alessandro Tanaka-t kérte fel a Baywatch mozifilm megírására, ami a tervek szerint 2011 nyarán már a mozikban is látható lenne.

- 2011. március 18-án érkezik a The Dark Fields Bradley Cooper, Robert De Niro és Abbie Cornish főszereplésével, továbbá a Rango című Gore Verbinski rendezte animáció is, melyben Johnny Depp, Abigail Breslin, Isla Fisher, Alfred Molina, Ray Winstone, Harry Dean Stanton, Ned Beatty és Alanna Ubach fogja kölcsönözni az orgánumát a karaktereknek.

- 2011. november 11 -én a Rogue Pictures (Universal) War of Gods című mozija mellett a Sony Pictures az Arthur Christmas című animációt küldi a mozikba.

- 2011. január 28-án érkezik az Universal Pictures égisze alatt készült Kids in America című R besorolású romantikus dráma, mely Jackie Filgo és Jeff Filgo forgatókönyve alapján Michael Dowse rendezésében készül el. Főbb szerepekben Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler, Teresa Palmer, Michael Ian Black, Michelle Trachtenberg, Wade Allain-Marcus és Michael Biehn lesz látható.

- apróság - Kéjjel nappal (Knight and Day) fotó

- Ilyen a formám jelenet (The Back-up Plan) (Like a Plate)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr434838437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása