hírek röviden 03.26

Címkék: hírekröviden

2010.03.26. 10:51

- A The Hollywood Reporter értesülései szerint, Tracy Morgan és Juliette Binoche is csatlakozott a Son of No One című akció krimihez, melyhez korábban már aláírt Al Pacino, Channing Tatum, Terrence Howard, Ray Liotta és Katie Holmes.
Dito Montiel a forgakönyvíró és egyben a produkció rendezője is.
A Nu Image/Millennium Films égisze alatt készülő filmet jövő héten kezdik el forgatni New Yorkban, és várhatóan 2011-ben kerül a mozikba.

- A The Hollywood Reporter értesülései szerint, Jenna Dewan és Joe Hursley csatlakozott a Balls to the Wall című független vígjátékhoz, mely Penelope Spheeris rendezésében készül el. A produkció forgatási időpontja egyenlőre ismeretlen.

- A Film School Rejects értesülése szerint a Warner Bros. megvásárolta Glen David Gold's 2002-es novelláját, a Carter Beats the Devil-t.

-  A The Hollywood Reporter tájékoztatása szerint Sean Bean, Danny Dyer és Rosie Fellner is leszerződött az Age of Heroes című drámába, mely Adrian Vitoria és Ed Scates rendezésében fog elkészülni, és egy trilógia első része lesz.
A forgatás jövő hónapban kezdődik Norvégiában.

- Végre megtalálták a Paranormal Activity folytatásának rendezőjét, Tod 'Kip' Williams személyében.

Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2) hazai premier valamikor októberben.

-A titánok harca c. film hivatalos magyar nyelvű oldala

-A Szex és New York 2. c. mozifilm hivatalos magyar nyelvű oldala

- apróság - így fest Mary-Kate Olsen a Beastly című fantasyban:

- Párterápia (Date Night) reklám #2

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr894838405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása