hírek röviden 03.18

Címkék: hírekröviden

2010.03.18. 08:42

2010. március 18., csütörtöktől a mozikban:
- A sötétség határán (Edge of Darkness)
- Légió (Legion)
- Igazából apa (Igazából apa)
- Bibliothéque Pascal (Bibliothéque Pascal)
- Szeszélyes szőke (Singularidades de uma Rapariga Loura)

- Az Entertainment Weekly értesülései szerint Hank Azaria (Éjszaka a múzeumban 2) lesz Hókuszpók szinkronhangja Hupikék törpikék-mozifilmjében. A 3D-ben érkező moziban élő szereplőként Neil Patrick Harrist és Jayma Mayst láthatjuk. Szinkronhangok: Jonathan Winters (Törpapa), Katy Perry (Törpilla), Alan Cumming (Okoska) és George Lopez (Dulifuli). A forgatás áprilisban kezdődik és a New York-i Central Parkban fog játszódni.

A tervek szerint a Columbia Pictures (Sony) 2011. augusztus 03-án mutatja be az amerikai mozikban.

- A Production Weekly jelentése szerint Amanda Seyfried lesz a The Girl Who Conned The Ivy League című film főszereplője, melyet Lorene Scafaria forgatókönyve alapján McG (Terminátor – Megváltás) fog rendezni.

- Shia LaBeouf , Megan Fox  és Tyrese Gibson után  Josh Duhamel is csatlakozott a Transformers 3 szereplőgárdájához, amit a tervek szerint 2011. július 01-én mutat be a DreamWorks Pictures (Paramount).

- A Variety értesülése szerint Cary Granat és Ed Jones bejelentették, hogy a Bedrock Studios első animációs projektje a Turkeys lesz, melyet John J. Strauss és David I. Stern forgatókönyve alapján Ash Brannon (Toy Story 2) fog rendezni. A projekt producere Peter Farrelly.
Három szinkronhang már biztos, a két főszereplő hangját Owen Wilson és Woody Harrelson kölcsönzi, de Luke Wilson orgánuma is hallható lesz.

- A Kane & Lynch számítógépes játék is megkapja a filmes adaptációt, melyben Jamie Foxx (Lnych) és Bruce Willis (Kane) lesznek a főszereplők. A produkció a Lionsgate égisze alatt fog elkészülni, és Kyle Ward forgatókönyve alapján Simon Crane fogja rendezni a mozit.

- Ilyen a formám (The Back-up Plan) reklám HD-ban

- Exférj újratöltve (The Bounty Hunter) reklám HD-ban

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr484838344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása