hírek röviden 03.17

Címkék: hírekröviden

2010.03.17. 08:00

- A Variety értesülése szerint Chris Evans lesz a főszereplője a Puncture című filmnek, melyet Adam és Mark Kassen fog rendezni Chris Lopta forgatókönyve nyomán. Chris Evans mellett Jesse L. Martin, Michael Biehn, Kate Burton, Tess Parker és Marshall Bell lesz látható a drámában.

- A Variety értesülése szerint Rose McGowan is csatlakozott a Conan remakehez, amit hétfőn kezdtek el forgatni Bulgáriában. További szerepekben Jason Momoa, Rachel Nichols, Stephen Lang, Bob Sapp, Leo Howard, Ron Perlman és Said Taghmaoui lesz látható. A mozit  Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer és Sean Hood forgatóköyve alapján Marcus Nospel (Friday the 13th) rendezi.

- Ian McKellen megerősítette hogy júniusban kezdetét veszi a Hobbit forgatása Új-Zélandon. A film rendezője Guillermo del Toro, a producer Peter Jackson.

- A Heat Vision értesülése szerint Sigourney Weaver (Avatar) leszerződött a Vamps című romantikus horror-vígjátékba, melyben Ciccerus-t a vámpírkirálynőt fogja alakítani. A produkciót írta és rendezi Amy Heckerling. Sigourney Weaver mellett a két főszereplő Alicia Silverstone és Krysten Ritter lesz.
A forgatás a tervek szerint április végén kezdődik, és 2011-ben érkezik az amerikai mozikba.

- két Perzsia hercege, az idő homokja featurette

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr184838339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása