hírek röviden 03.11

Címkék: hírekröviden

2010.03.11. 12:20

2010. március 11., csütörtöktől a mozikban:
- Komfortos mennyország (2009) (The Lovely Bones)
- Sárkányvadászok (2008) (Chasseurs de dragons)
- Pandorum (2009) (Pandorum)
- Mocskos zsaru - New Orleans utcáin (2009) (The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans)

- A The Hollywood Reporter értesülése szerint,  Steve Martin leszerződött a The Big Year című vígjátékba, Jack Black és Owen Wilson mellé. A filmet David Frankel (Marley & Me, The Devil Wears Prada) fogja rendezni, Howard Frnaklin forgatókönyve alapján. A tervek szerint a forgatás májusban kezdődik Kanadában.

- A The Hollywood Reporter értesülése szerint, Ed Helms (Másnaposok) és Jason Segel (Így jártam anyátokkal) lesznek a Jeff Who Lives at Home című vígjáték főszereplői. A produkciót Mark és Jay Duplass fogják rendezni, saját forgatókönyvük alapján. A forgatás jövő hónapban kezdődik Louisianában.

- Richard Jenkins és Bruce Thomas is leszerződtek a Half Pass című romantikus vígjátékba, melyhez korábban már csatlakozott Owen Wilson, Jenna Fischer, Jason Sudeikis, Amanda Bynes, Stephen Merchant, J.B. Smoove, Nicky Whelan és Derek Waters, Christina Applegate, Alyssa Milano és Vanessa Angel. A forgatás két héttel ezelőtt kezdődött Atalantában, Bobby és Peter Farrelly rendezésében.

- A The Hollywood Reporter értesülése szerint, Anne Hathaway és Jim Sturgess lehet a One Day című romantikus dráma főszereplője, ugyanis a Focus Features megkezdte a tárgyalást a két színésszel.
A produkciót David Nicholls regénye alapján Lone Scherfig fogja rendezni.

- Budapest Film májusi megjelenései

Kedves olvasók! Engedjétek meg, hogy ezen a szép "téli" napon egy kis ízelítőt küldjek a Budapest Film májusi DVD megjelenéseiből. Olyan ez a hónap, amit nehéz lesz überelni.

Jöjjön elsőként a cég büszkesége, a film, amely legyőzte az Avatart: A BOMBÁK FÖLDJÉN. Ez a kis költségvetésű alkotás 6 Oscar-díjat söpört be és filmtörténelmet írt, hiszen Kathryn Bigelow az első női rendező, aki megkapta a szobrocskát. Szintén májusban jelenik meg Terry Gilliam víziója, a DOCTOR PARNASSUS ÉS A KÉPZELET BIRODALMA. A 2 Oscarra jelölt csodálatos látványvilágú filmben játszhatott utoljára Heath Ledger. A DOBOZ, ez a feszültséggel teli thriller, melyet Richard Kelly rendezett, nagyon megosztja a közönséget. Egyesek dicsérik, mások a földbe tiporják - én csak annyit mondok, nem volt ez másképpen a Donnie Darko-val sem. Végül jöjjön egy táncos-dalos mulatság, a KILENC, melyben annyi a sztár, hogy felsorolni is nehéz: Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Nicole Kidman, Marion Cotilard, Kate Hudson, Judi Dench, Sophia Loren és Fergie. A rendezői székben Federico Fellini helyett ezúttal Rob Marshall.

Természetesen mindegyik film sok-sok különleges extrával fog megjelenni - pontos részletekkel később tudunk szolgálni. Szép napot, kellemes hógolyózást!

Üdvözlettel:
Budapest Film

forrás: www.dvdextra.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr24838313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása