hírek röviden 03.05

Címkék: hírekröviden

2010.03.05. 00:46

Hazai premier dátumok:
Daybreakers - A vámpírok kora (Daybreakers) - április 01.
Kém a szomszédban (The Spy Next Door) - április 01.
Kedves John! (Dear John) - április 08.
Rec 2 - április 22.
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik (Wall Street: Money Never Sleeps) - április 22.
Brooklyn mélyén (Brooklyn's Finest) - április 29.
Az út (The Road) - május 06.
Szex és New York 2. (Sex and thee City 2) - május 27.
Két kopper (Cop Out) - május 06.
The Crazies - május 20.

- Roger Christian (Csillagok háborúja, Nyolcadik utas: a Halál) bejelentette, hogy Ridley Scott 3D-ben fogja elkészíteni az Alien előzményfilmet.

-
Az Entertainment Weekly értesülései szerint mozis folytatást terveznek az HBO Róma című, 2007-ben befejeződött sorozatából, ami két évadot élt meg. Bruno Heller (The Mentalist) már meg is írta a szkriptet, és a pént biztosító Morning Light Productionsnek leadta.
Kevin McKidd (Lucius Vorenus) és Ray Stevenson (Titus Pullo) a sorozat főszereplői, biztosan láthatóak lesznek a produkcióban.
Egyébként a történet négy évvel a sorozat vége után fog játszódni, német területeken.

- A New Line/Warner Bros. a hét részt megélt Rendőrakadémia (Police Academy) filmsorozat újraindítását tervezi, méghozzá az eredeti filmek producerével, Paul Maslanskyval. A reboot íróját és renezőjét egyenlőre keresik.
(Az első részt 1984-ben mutatták be, a hetediket 94-ben)

- Deadline Hollywood értesülése szerint, Oliver Stone következő filmje a Tőzsdecápák 2: A pénz nem alszik után, Don Winslow nyáron megjelenő Savages című regénye lesz.

- Katy Perry (Törpilla), Alan Cumming (Törperős) és George Lopez (Dulifuli) is csatlakozott Neal Patrick Harris és Jonathan Winters (Törpapa) mellé a Smurfs: The Movie (Hupikék törpikék) szinkronstábjához, melyet olyan technikával készítenek el mint az Alvin és a mókusok. Már írtam a blogon hogy a forgatás áprilisban kezdődik, és a tervek szerint 2011. június 29-én kerül az amerikai mozikba.

- Érkezik a Kedvencek temetője (Pet Semetary) remake is, ugyanis Matthew Greenberget az 1408 forgatókönyvíróját (ami szintén Stephen King regénye alapján készült) kérték fel a szkript megírására.

- Martin Lawrence és Brandon T. Jackson után Jessica Lucas (2009-es Melrose Place) is leszerződött a Gagyi mami 3-hoz (Big Momma’s House 3).

- A Variety értesülése szerint Steve Carell cím nélkül futó filmjéhez Ryan Golsing szerződött le. A projekt rendezői John Requa és Glenn Ficarra.

- A Latino Review értesülése szerint Jason Momoa, Leo Howard és Stephen Lang után Rachel Nichols (GI Joe: The Rise of Cobra, Star Trek, "Alias") is leszerződött a Conan remakebe.

Ide kapcsolódó hír még, hogy időközben Mickey Rourke kilépett a filmből a War of the Gods miatt.

- A Sucker Punch és a Green Lantern (Zöld Lámpás) is megkapja a 3D-s konvertálást.

- Deadline New York értesülése szerint Tracy Morgan (Cop Out, "30 Rock") lesz a főszereplője a Warner Bros. vígjátékának a ID Theft -nek. A forgatókönyvet Colin Jost és Rob Klein készítette.

- apróságok - The Crazies cuccok


- Brooklyn mélyén (Brooklyn's Finest) színfalak mögötti videók HD-ban

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr764838276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása